... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Patkola1
Autor témy
Auto: BMW 330 XD Touring
Kraj: Trenčiansky

Stredový panel osvetlenia s čítacími lamp. E91

Štvrtok, 21. Marca 2013, 19:26

Nazdar všetci,
konečne som dal auto do LED myslím interiér až na jedno svetlo a tým je čítacia lampa na strane spolujazdca.
Založil som LED-ku a nič skúsil som ich viac ale stále nič. trošku som s tým pomykal a blikla takže kdesi bude zlý kontak. Ako som sa s tým ale serkal tak sa mi celá tá objímka do ktorej sa vsúva žiarovka nejako odkrútila a cupla do vnútra toho modulu.
Ako to mám vybrať? Na youtube som nič nenašiel a tu čo bolo tak iba ten plastový kryt(tienidlo)
Prosím pomóc

fuji
Auto: MINI COOPER S
Kraj: Prešovský

Re: Stredový panel osvetlenia s čítacími lamp. E91

Piatok, 22. Marca 2013, 15:20

V prednej časti máš dve perka, ktoré musíš odistiť - celé to vylúpneš v prednej časti od čelného skla.
Prílohy
MTUyMjM5X3A=.png
MTUyMjM5X3A=.png (56.83 KiB) 1065 zobrazení

PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Piatok, 22. Marca 2013, 15:41

a da sa to cele pekne rozobrat :) ja ked som tam pchal LED, tak mi nesla prestrcit cez otvory v tom plaste, tak som musel trosku zvacsovat priemer :) no a bordel z toho plastu napadal dovnutra, tak som to musel na kompletu rozobrat, trosku hrubej sily a ide to :thumbup:

Patkola1
Autor témy
Auto: BMW 330 XD Touring
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 22. Marca 2013, 17:57

Ou yes. Super chlapci už to dnes nestihnem ale isto to skúsim lebo teraz mi tam tá objímka lieta ako mrdnutá. To video na youtube vypadalo tak lahko ale tie žiarovky som nie a nie vytiahnúť tak som to ťahal s kliešťami cez handru kua.
Ďakujem :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných