... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
SO-DEVIL
Autor témy
Auto: BMW 530DA
Kraj: Košický

Po naraze ostal svietit AIRBAG

Streda, 20. Marca 2013, 22:47

Zdravim Vas pani.
Mal som mensiu nehodu a po naraze vodicovej strany mi auto zdochlo a zapol sa vystrazny trojuholnik. Po zamknuti a odomnuti auto nastartovalo pred tym iba naprazdno tocilo... trosku sa ohla na kraji kapota aj blatnik a svetlo sa trosku stlacilo do vnutra a praskol naraznik. Airbagy mi nestrelili len ostal svietit na palubovke. Staci to odstranit cez PC??? alebo? treba menit nejaky senzor?
Dakujem za rady :-k

tomikelly
Auto: BMW e39 530d
Kraj: Banskobystrický

Re: Po naraze ostal svietit AIRBAG

Streda, 20. Marca 2013, 23:48

Nepritiahlo ti pásy?? Na pásoch je pyronálož čo pritiahne pás a ak už bola aktivovaná je to chyba ako keby ti strelil airbag.. Ale každopádne diag by ti povedala viac...
BMW e39 530d M-packet | Príbeh
http://www.bmw-europe.eu
Kontakt: 0949 711 300

SO-DEVIL
Autor témy
Auto: BMW 530DA
Kraj: Košický

Streda, 20. Marca 2013, 23:52

neviem ti povedat nevsimol som si pasy nenapadlo ma to a ani som vobec este na nich nekukal ani som ich nemal zapnute... staci to vymazat ako chybu v PC:?? ci co to znamena? dik

tomikelly
Auto: BMW e39 530d
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 21. Marca 2013, 00:11

No ak ti strelila tá pyronálož tak by si mal mať to kde sa strká pás nižšie ako normálne ale to si asi nikto nepamätá takéto somariny ako dačo vyzeralo :D takže to asi na pohľad nezistíš. Ale ak ti strelili treba ich vymeniť.. to je ako strelený airbag u mňa sú tiež oba kaput. Ak je to iná závada možno sa to bude dať spraviť. Neviem niekto tu písal že v module airbagov sú aj nejaké crash dáta a keď tam sú tak môžeš mať všetko OK ale aj tak ti to bude svietiť a airbagy nepôjdu ale neviem čo je na tom pravdy takto hlboko to ešte nemám naštudované ja chcem u mňa najprv vymeniť tieto napínač keďže cez diag som zistil že sú strelené a potom sa uvidí či bude všetko OK. Musíš pozrieť na diag toto je len triafanie naslepo. AK svietia airbagy nejaká chyba určite bude v pamäti.
BMW e39 530d M-packet | Príbeh
http://www.bmw-europe.eu
Kontakt: 0949 711 300

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 6 neregistrovaných