nejake znacky na priklad? BMW su dost presne, iked obcas sa najde auto ktore je na tom podstatne horsie, no ludove znacky su najpresnejsie okolo 70km/h, pri 90 zaostavaju zhruba o 4-7km/h, a potom to uz rastie celkom rychlo, 130 tachometrovych byva nieco okolo 120, dialnicnu rychlost som u Ducata, Loganu, Octavia 2, rozna skodovacka starsia haved, P206, Seat atd. dosahoval takmer zhodne pri 143-147 tachometrovych, co bolo 130-134km/h, ta chyba je tam zanesena z urcitej casti schvalne, najpodrobnejsie som to sledoval u felicie kde je tacho mechanicke, a bachoriek na nete o tychto vrakoch lietajucich 180 je skutocne dost, rucicka oblizovala 165, ale realne to bolo papierovych 147 ani o zdibec viac.. GPS je presne na celej zemeguli rovnako, spolieha sa na to nejedno zivotu dolezite zariadenie, takze reci ze v urcitej casti posrateho 300km sirokeho slovenska zlyhava mi pridu dost vtipne, staci si kupit nejaky normalny tracker, navi, alebo aj mobil.. nie vietnamsky televizor do vrecka s navigaciou