zdravy, brat ma e46 320d a ma takyto problem: stalo sa mu, ze mal menej nafty, prisiel do roboty, normalne v pohode, motor normalne isiel, po sluzbe chcel odyst, no nedalo sa nastartovat, iba tocilo, tak nalial 20 litrov zo sluzobnej nafty (samozrejme potom tu 20ku vratil

) a motor pekne chytil a vsetko bolo ok, .. prisiel domov odstavil auto, o den chcel ist zase do sluzby no motor uz iba tocil a nic ... mysleli sme si ze to bude zavzdusnene, ale jeden znami technik nam tvrdi, ze ked motor necha dlhsie tocit tak sa to odvzdusni same , tak sme to skusali a nic , ale pocas skusania, ked zapol klucik, podavacie cerpadlo strasne dlho tlacilo (cca 2 minuty ) a bolo pocut ako keby bublinkovalo v nadrzi, a vsak, ked sme skusali vybrat naft. filter a kukali ako tlaci naftu, tak to vyzeralo byt v pohode ... potom nam ten znami povedal, ze to bude asi vstrekovacie cerpadlo, kedze podavacie tlaci naftu a ze najskor to zistime, ked demontujeme hadicku vysokotlakoveho potrubia co ide na vstrek, a nech skusime tocit (akoze nastartovat) a upchat hadicku prstom , a ak budeme na prste citit tlak , tak je cerpadlo OK a ak nebudeme citit tlak na prst tak je pravdepodobne cerpadlo v p ... , no skusili sme, ale nebolo citit tlak,tak podla teorie by malo byt vysokotlakove cerpadlo v p... ibaze nejak nam nejde do hlavy to dlhe tlacenie nafty od podavacieho cerpadla ... ci to nemoze byt kvoli tomu, ze podavacie cerpadlo nevie natlacit dostatok nafty a za to vysokotlakove nevie vytvorit dostatocny tlak ...
viete mi prosim niekto k tomu nieco povedat ? ci to moze byt to podavacie, alebo to je naozaj to vysokotlakove ?