... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

obchodna sekcia

thrash
Autor témy
Kraj: Košický

zadne svetlo cudne svieti

Nedeľa, 17. Marca 2013, 17:50

Teraz som menil prasknute zadne svetlo na E46 Touring. Po zalozeni som preskusal funkcnost. Smerovka neblika klasicky ale asi 2x tak rychle, tie spodne dve ziarovky (cervene) vnutorna svieti ako diva, ziarivo biela ta vonkajsia je zase velmi slaba ledva je rozhavene to vlakno..
Ked som pozrel druhu stranu (co som nemenil) tak tam oba spodne (cervene) svietia tak narovnako (a intenzitu maju tak akurat-presne v strede opriti druhej strane kde mi to robi..)

Nevsimol som si ako to svietilo predtym ale vsimol som si ze na tom svetle co mi zhodou okolonosti prasklo je vnutorna parabola roztopena od tepla na mieste tej cervenej vnutornej ziarovky ktora teraz svieti ak odiva - cize uz to asi bolo tak aj predtym a od toho vykonu asi roztopilo aj parabolu..

Ked som skusal vytaihnut ziarovky a zalozit spat a konektor vytiahnut a tak dookola tak to blikanie (rychle - sa skludnilo uz blika normalne) ale ta vvnutorna cervena stale svieti ako diva..

V com moze byt chyba ?

thrash
Autor témy
Kraj: Košický

Re: zadne svetlo cudne svieti

Nedeľa, 17. Marca 2013, 18:22

Pre upresnenie ta ziarovka co svieti silno je oznacena P21-4 je taka dvojvlakna a vdla nej je klasicka P21 a ta svieti naopak dost slabucko..

Užívateľov profilový obrázok
dethXtreme
Auto: e36 323i
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 18. Marca 2013, 17:25

A nemas nahodou zapnutu zadnu hmlovku? :D ...alebo nemas to dvojvlakno zle zapojene v patici?
e36 318i saloon "škaredé káčatko" :)
e36 323i touring "obláčik"

http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/e36-318i-pribeh-skaredeho-kacatka-nove-foto-t28693.html

Užívateľov profilový obrázok
Mi_t_is
Auto: BMW E36 325iA
Kraj: Žilinský

Pondelok, 18. Marca 2013, 17:40

vymen všetky žiarovky... a uvidíš, su lacne.. SMerovka bliká 2x rychlejšie vtedy ked je nejaka smerovka na tej strane vypalena, čiže bud vpredu alebo bočná alebo vzadu.. Neviem či ti to pomôže ale môžeš sa odraziť.. prípadne pomeraj napatie na oboch stranach na rovnakej patici.
Na predaj:

Obrázok
Znaky BMW,Kľúčenka 1er,3er,5er,7er,X rada ,čiapočky ventilov BMW,///M
Reseter intervalov OBDI, OBDII, tlačidlo kľúča centrálu

Predám manžetu radiacej paky E34(pravá koža,nová),Lanko ručnej brzdy E36 -bubon

Kontakt

gabikh
Auto: 535d e60, F07 530xd
Kraj: Prešovský

Pondelok, 18. Marca 2013, 20:11

chcelo by to fotku ;) to je za prve a za druhe smerovka rychlo blika ak tam je slaba ziarovka a ma maly odber ;) ale najskor bude zrada niekde v kabelazi svetla

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných