Nedeľa, 17. Marca 2013, 12:43
toto som dostal neviem ci to skusim sa mi to zda dost risk
Brown - Mannarino over 21,5+ @1,72, Brown - Mannarino 1 @2,40
Brown vo finale tento rok, naposledy hitol semifinale a je vidiet ze na turnaji sa mu celkom dari. Jeho vynikajuce podanie a hra je fakt dobra. Servis stratil len raz za turnaj a ma dnes velke sance zdolat Mannarina. Ocakavam vyrovnanu hru, kedze oba hraci dali hned niekolko es v zapasoch a podania nestracaju len tak. Avsak kto je odvaznejsi, moze skusit stavku na vitazstvo Browna za prehnany kurz. Je to skor stavka pocitova a riskantna, netvrdim, ze to vyjde, ale oplati sa to hrat. Dovera 72% na over, 58% na vyhru Browna.
Alkmaar - Ajax 2 @1,80
Mesiac dozadu porazil Alkmaar Ajax 3:0. Preto mozno aj tento kurz. Avsak Alkmaar bol 80 minut lepsim timom, no dostal gol z protiutoku na konci zapasu a hned na to dostali dalsie dva v priebehu 120 sekund. Takze tu to nie je relevantne. Dalsi zapas Ajax porazil vonku Twente 0:2 a Zwolle v home prostredi 3:0. Dnes verim, ze hostia ukazu, ze chcu byt majstrami v lige a porazia Alkmaar, ktory vsak bojuje, kedze stale moze padnut do baraze. Dovera 70%
Antalyaspor - Fenerbahce GG @1,66
Dva ofenzivne timy, domacim ide o postup do bojov v Europe a Fenerbahce chce postupit do LM. V poslednom zapase Antalyaspor porazilo Fenerbahce 3:1 co bolo velke prekvapenie. Dnes si myslim, ze oba timy daju minimalne 1 gol, kedze kazdy poterbuje body a oba timy maju kvalitnych hracov, ktory vedia skorovat a rozhodovat zapasy. Dovera 75%
Aarhus - Odense GG @1,72
Dva timy, ktorym ide o postup. V poslednych dvoch zapasoch Aarhus vyhral. Posledny zapas hrali vonku a zdolali Odense 2:4. Priemer golov za zapas je u oboch timov presne 3,1. Verim ze dnes sa Johannsson, najlepsi strelec domacich chyti a skoruje takisto ako aj niektori z hracov Vadocz ci Larsen s Pedersenom za hostujuci tim. Dovera 70%
Nadal - Del Potro, tiebreak v zapase - ANO @1,91
Za ten kurz? Preco nie. Jedine co je iste, ze uvidime paradny tenis. Ale tiebreak je hratelny za kur 1,91 urcite. Dovera 65%
Opat neocakavam e vyjde vsetko, niektore stavky su velmi riskantne ale maju hodnotne kurzy.