Dobry vecer prajem.
Uz zufaly idem poprosit o pomoc Vas, rodinu BMW fans :))
Mame BMW X3, r.v.2004, 2.0D 110KW, manual... Pri jazde sa ozyva tupy buchot ako keby niekedy od zadu a niekedy od predu, jednoducho zo spodu auta... prejavuje sa to-
1)pri brzdeni, je jedno ci je vyradena rychlost,alebo zaradena, ked dobrzdujem, niekedy to buchne ako keby kov o kov(taky tupy, tazko identifikovatelny buchot)
2)Pri jazde rovno trebars aj ked ide clovek 80km za hod, vyradim a je pocut ako keby sa nieco otacalo a buchotalo( naozaj sa to tazko opisuje)
3) pri zaradenej jednotke a pri jazde napr 5km za hod pri vytoceni jemne dolava a potom jemne doprava ide zase taky tupy buchot zo spodu ako keby sa nieco zadrhavalo,alebo tak.. nie je to ale rachot ako ked je poskodena poloos,ale taky zvlastny buchot..

Bol som uz asi u 23 mechanikov.. z toho 22 nevedelo o co moze ist a dnes v BMW mi povedali, ze vsetko ako hardy spojka, silentbloky na diferenciale su OK, aj vyfuk skusali,ale ze ASI to bude bud pridavna prevodovka(rozvodovka) alebo diferak... alebo oboje.. ako zistim co by to mohlo byt, alebo stretol sa tu uz niekto s niecim takym? prosim pomozte mi, fakt som uz bezradny, ked ani v BMW nevedia co to moze byt.. Dakujem velmi pekne