... všetko o BMW ...
hessy napísal:nieje to nic zlozite len pristup je tam naprd pokial nemas dielnu no da sa to vymenit aj pred domom dopohody... odsrobujes unasace pripadne poloosy, odsrobujes diferak, nasrobujes diferak a potom nasadis unasace alebo poloosy co si demontoval. Pokial mas kde auto zdvihnut je to robotka pre dvoch v stiesnenych podmienkach na cca 1,5hodky
hessy napísal:no teoreticky nie ked povolis diferak tak si ho das nizsie tie poloosy su celkom ,,pruzne" cize by si sa teoreticky mohol dostat k srobom na unasocom tusim ich je 6... Alebo potom ako vravis, kolesa dovzduchu aby si snimi mohol pootocit kvoli srobom... Ale, priprav sa ze sam to asi nezvladnes lebo ten diff je tazky ako svina najma ked to mas drzat pol hodku nad hlavou
hessy napísal::lol:tak jak vravi kolega ja som po 10min skoro porodil. Ved, chyt si nieco co ma aspon 35kg zdvihni ho nad hlavu a drz ho tak pol hodku
![]()
ViktorDDD napísal:myslím že kazzan nebude mať problém držať niečo 35kilové nad hlavouale pritom budeš potrebovať 2ďalšie ruky čo sa budú hrať so skrutkami
malo by to ísť aj bez jamy keď si celý zadok auta zdvihneš a podložíš aby tam bolo dosť miesta
ja som sám zhodil aj nahodil prevodovku, čo má cca rovnakú hmotnosť ako diferák, ale robil som to v jame
diLucca napísal: