... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666

gassgeber napísal:to xd-čko ti schvaľujem na 100%, ja mám normál a nabudúce jednoznačne xd!
 napisat dovod
 napisat dovod  lebo ma vypukala posrna zhnita felda
 lebo ma vypukala posrna zhnita felda  na kopci na vyjazde na cintorin
 na kopci na vyjazde na cintorin  ja nove michellinky obute a jebb ho ostal som vysiet a felda brrrrrn okolo mna
 ja nove michellinky obute a jebb ho ostal som vysiet a felda brrrrrn okolo mna  v zime sa x drive zijde :)
 v zime sa x drive zijde :)fredy kruger napísal:dovod?
empirik11 napísal:Nazdar. Dnes som bol na obhliadke. Ako bolo spomenute bez iDrive to vyzera horsie+ co som cital patri to do BMW :-) . Po skusobnych jazdach sa mi viac pacil automat, ziadne starosti a plynulost. Cize sa mi navzajom vylucili :-). Kupa auta ma cas takze ziadne unahlene rozhodnutia. Dnes som natrafil na pekny kusok v mnichove.http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... res=EXPORT
Budem dnes volat a dohadovat obhliadku na vikend. Dakujem za nazory.

gabikh napísal:ja skusi zanhonapisat dovod
lebo ma vypukala posrna zhnita felda
na kopci na vyjazde na cintorin
ja nove michellinky obute a jebb ho ostal som vysiet a felda brrrrrn okolo mna
v zime sa x drive zijde :)
fredy kruger napísal:kolko mas rokov?

gabikh napísal:uteka mi pointa tvojej otazky...

fredy kruger napísal:To nic,raz ju dobehnes.Ja zas nechapem ten tvoj dovod preco kupit xdrive...

gabikh napísal:ty raz dobehnes ze to bolo myslene zo srandy
 osobne by som nesiel do x len pre tych par dni v roku,kedy je na cestach sneh.Samozrejme pokial nemam pravidelnu cestu do niekde do hor...
  osobne by som nesiel do x len pre tych par dni v roku,kedy je na cestach sneh.Samozrejme pokial nemam pravidelnu cestu do niekde do hor...