... všetko o BMW ...
jararak napísal:na bazosi som nasiel chlapika co predava za 25e origo velurove koberceky do e53 - ma cierne aj kremove, rychlo kupuj lebo strasne to vyzera bez kobercov.
jararak napísal:http://auto.bazos.sk/inzerat/22140778/Velurove-koberceky.php
btw je to origo interier v tom aute? pise, ze sportpackage, ale sedacky zo sportpackage vyzeraju inac
btw2 mas tazne?
jararak napísal:x5 je na slovenske cesty nie zle zvezenie, pri mojej vyske 180cm sa mi do neja nastupuje tak akurat tak ako to mam nastavene, pozeram vodicom Ducat a Jumperom akurat do xichtu, kamiony su troska vyssie. uzasne sa s tym obehuje, jednoducho vidis nad 90% aut ktore jazdia po ulici cize kludne mozes obiehat tam kde on este 2s nema vyhlad, lebo vidis aj cez kriaky. ani pri 19" diskoch necitim vybracie a jamy tak ako u e39 na 16". v NCAP testoch ma to auto 5* a pri crashtestoch do pevnej prekazdy sa lame po A stlpik, nasldne sa s klietkou vodica nic nedeje cize nebojim sa v tom aute pustat zenu na nakup. Obratne to je mozno este viac ako e36, proste nevyskusas, nepochopis.
matisek napísal:presne tak - idealne pracovne auto do mesta pre zenu, odviezt do palenice sudky s kvasom a tak....
nadro napísal:Hlavne tie sudky