foto pribudnu postupne nakolko auto je v momentalne v stave ako na foto som s Rk a pracujem v ZA takze extremne casu nemam ale vsetok mozny volny cas venujem autu. takze ide to pomaly no a motorizacia to co bolo M42B18 is-o s E30 elektrony BBS RS 8x16
...e21 je neskutocna klasika !! ...auto ktoremu sa v mojich ociach charizmou len malo ktore moze rovnat...prajem nech sa uspesne podari porobit vsetko co je v plane a nech sa suciastky zhanaju co najlahsie...ked som ho zbadal,,nieco mi napovedalo,, ze na prelisoch v kremovej farbe by to bola fakt chutovecka....samozrejme BBS RS tiez pekne zamiesaju karty,,to bez debaty !! ...drzim palce a keby nejake tie fotecky este boli...
...fajna roboticka si takto skladat po celolaku je to bomba auto noo....co viac sa da dodat k e21 ??!! tie svetla su nove? alebo skor len ruky zodrane ?! vyber farby tiez cool
chrom je super hodi sa tam, celiom je raritka niečo chromove videť, teraz som kupil 2ku golfa dalšiu, a ten ma chromove lišty okolo okien, najprv som pozera že čooo ale teraz sa tomu teším, džím palce k úspešnmu doskladaniu