... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, SmartBastard

reklamne predmety bmwklub.sk

juro123
Autor témy
Auto: X5
Kraj: Trnavský

X drive E53

Utorok, 12. Marca 2013, 21:23

poprosim vas, mam na E53r.v. 2006 pokazeny X driv, v servise mi povedli ze ho treba vymenit.
Ked mi povedali cenu tak som sa skoro prehodil.urcite existuje sposob ako by sa dal opravit bez toho aby sa musel menit cely x driv. vie mi niekto poradit? pripadne ze by som sa rozhodol zohnet z nejakej buracky, myslite ze bude pasovat z automata lebo ja mam manual 3d

dakujem

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: X drive E53

Streda, 13. Marca 2013, 08:42

no pekne a co na nom mas pokazene?

Mozes mat odijdene abs cidlo na niektorom kolese - tym padom by ti neslo ani abs a svietilo dsc
mozes mat odijdene cidlo natocenia volanut - to by sa spravalo na 90% zhodne, akurat abs by fungovalo

Mozes mat odijdeny predny diff a to uz je celkom palka, avsak stale sa to da repasovat.
Mozes mat odijdenu poloos a to je malina oproti diffu.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

juro123
Autor témy

Streda, 13. Marca 2013, 08:50

dakujem za reakciu

v bmw mi povedali ze je treba vymenit Xdrive

odpojili mi konektor zo spodu auto od X drive a idem iba na zadny pohon
doma som to skusal zapojit niekolko krat a stale to robilo to iste, pri rozbiehani tam nieco zachrcalo aj pri spomaleni ale iba v nizsich rychlostiach
Ked som dal zimne kola 18" ( letne su 19" ) a zapojil som to tak som celu zimu jazdil bez problemov a nejavila sa mi ziadna porucha X drive fungoval ako ma
teraz som prehodil letne kola 19" a musel som to odpojit lebo to zacalo robit nanovo

dik

juro123
Autor témy

Streda, 13. Marca 2013, 09:33

volal som do BMW v Brne a povedali mi, ze mam s najvacsou pravdepodobnostou opotrebovanu suciastku resp. nejaky snek vo VTG
Vraj sa tym niekto zaobera a dokazu to vymenit za kovove lebo original je ta suciastka plastova. Len mi nevedeli povedat na koho sa obratit

dream7000
Auto: bmw x3 3,0d 160kW, 6
Kraj: Žilinský

Streda, 13. Marca 2013, 16:13

poslal som ti SS, precitaj si ju, pokial je to tak ako ti povedali chyba je vnutri dielu 12 http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=27&fg=15

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných