... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
 Ale ja to mám krivými diskami ... zajtra ich idem dať vyrovnať
 Ale ja to mám krivými diskami ... zajtra ich idem dať vyrovnaťtibor33 napísal:Zdravim chalani
chcel by som vas poprosit o radu, nedavno som kupil bavoraka 330xd, r.v.04 , automata, autičko jazdi všetko pekne, ale občas mi začne trepat, vibrovat celym autom ..ale len ftedy ked je v zaberu čize ked ho rozbieham alebo akcelerujem, su to taky vybracie ze to citim nohami na podlahe a sem tam to aj zapuka ako keby to bol homogenicky klb ale to trasenie je dost take velke , ked sa mi to stalo prvykrat tak som myslel ze mi idu odpadnut kolesa ale tie boli pritiahnute všetky , Nemate niekto skusenosti s takymto problemom ?? Budem vdačny za kazdu radu pretoze absolutne netusim čim to môže byť .
tibie napísal:Ja mám ten istý problém, len mne vibruje aj volantAle ja to mám krivými diskami ... zajtra ich idem dať vyrovnať
 mne praveze volantom netrasie ..ale celym autom ...a normalne to citit na sedačke aj nohami na podlahe.  a divne je hlavne to ze mi to nerobi vzdy ale iba niekedy .
 mne praveze volantom netrasie ..ale celym autom ...a normalne to citit na sedačke aj nohami na podlahe.  a divne je hlavne to ze mi to nerobi vzdy ale iba niekedy .tibor33 napísal:
tak to mas v pohodemne praveze volantom netrasie ..ale celym autom ...a normalne to citit na sedačke aj nohami na podlahe. a divne je hlavne to ze mi to nerobi vzdy ale iba niekedy .
 mne to tiez trasie pri rozbiehani ale na 320d 110kw..trasie mi to len na 1. 2. 3. prevodovom stupni..objednal som to ulozenie tak to vymenim a uvidime..
  mne to tiez trasie pri rozbiehani ale na 320d 110kw..trasie mi to len na 1. 2. 3. prevodovom stupni..objednal som to ulozenie tak to vymenim a uvidime..svanto66 napísal:co tak vadne ulozenie kardanu??mne to tiez trasie pri rozbiehani ale na 320d 110kw..trasie mi to len na 1. 2. 3. prevodovom stupni..objednal som to ulozenie tak to vymenim a uvidime..