jararak napísal:s jednou 528 sme mali tento problem ze motor tocil tocil ale tam to ani nestartlo
skus to zaniest niekomu kto sa tomu autu rozumie, totiz e39 ma rovnake konektory na cidlo teploty - ktore je zo spodu v sani a este v nejakej jednotke a je mozne ze ich tam zapojili opacne, idealne by bolo, ak by ti niekto skusil odmerat teplotu na tom aute, ono keby velmi chceli tak ti tu chybu v bavarii najdu, lenze to by museli s DISom vediet robit a ad 2 urcite si nenechaju ujst prilezitost povozit sa na alpine a dat jej poriadne na picu (osobna skusenost 2 tyzdne dozadu vozit sa s technikom po galvaniho na z4m kde teplota oleja nevystupila este ani ku prvej palicke pola)
Ser na to! Auto im tam nechavat, aby sa chlapci vozili? Ved im to 4 krat skapalo z parkoviska do dielne :-)
Kazdopadne, idem presedlat na skodofku 120, tam taketo problemy nebudu, a ak budu, tak sa urcite nebudu riesit, kym to bude jazdit,

DD
A teraz vazne. Pozrel som relé v kufri. Fakt boli zajdete. Ocistil som smirglom vsetky 3, tusim iba to horne suvisi s cerpadlom, lebo bez neho to nechytalo ani potom. Keby toto pomohlo, aj by som Alpine odpustil. Posledne jej davam obcas nafrak (90 na dvojke, ale len obcas), lebo si ine ani nezasluzi, potvora jedna. Je mozne, ze tam bola bublina, a ze sa este nestratila. Mozno to chce dlhsie jazdit na benzine. Ale kolko?
Vcera to po 9h nakoplo naprvykrat. Dnes rano po 15h ale nie. To je dobre, mam 9h na spanie a potom hurá startovat!!!
Jaaj, s tymi vy...nymi senzormi. Tolko tam toho je, ze to az nie je dobre. No povedzte, same diagnistiky a houby z toho!