... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Anubis-artS
Autor témy
Auto: Seat Ibiza FR 2016
Kraj: Banskobystrický

e46 320d neštartuje

Nedeľa, 3. Marca 2013, 11:06

Ahojte, mám taký zvláštny problém.
Pred asi mesiacom sa mi to stalo prvý krát a včera znova. Pekne v pohode jazdim, pri štartovaní žiadne problémy. Mám novú baterku, žhaviče menené pred trištvrte rokom, štartér menený pred rokom. No stalo sa mi že som zaparkoval, a o hodinu som prišiel k autu a nenaštartovalo. Pri otočení kľuča to len raz cukne a koniec. Netočí štartér. A teraz príde zaujímavá vec. Pred mesiacom som auto odtiahol do servisu s tým že neštartovalo. Doniesol som ho tam večer, ale odpojil som na parkovisku baterku. Na druhý deň mi volá mechanik že zapojil baterku a na prvý krát naštartoval ... a aj 10 ďalších pokusov potom. že bez problémov na prvý krát krásne naskočil. Tak včera keď mi to neštartovalo, len to raz cuklo a koniec, tak som na noc odpojil baterku. Teraz ráno som prišiel k autu, zapojil som baterku a bez problémov naskočilo na prvý krát. Nechápem tomu. Stretol sa s tým už niekto ? ](*,)
Obrázok
Seat Ibiza FR 2016
Ex: BMW e90 320i M-packet
Ex: BMW e46 320d

tibie
Auto: BMW e46 320d 110kw
Kraj: Trnavský

Re: e46 320d neštartuje

Nedeľa, 3. Marca 2013, 11:14

Anubis-artS napísal:
Ahojte, mám taký zvláštny problém.
Pred asi mesiacom sa mi to stalo prvý krát a včera znova. Pekne v pohode jazdim, pri štartovaní žiadne problémy. Mám novú baterku, žhaviče menené pred trištvrte rokom, štartér menený pred rokom. No stalo sa mi že som zaparkoval, a o hodinu som prišiel k autu a nenaštartovalo. Pri otočení kľuča to len raz cukne a koniec. Netočí štartér. A teraz príde zaujímavá vec. Pred mesiacom som auto odtiahol do servisu s tým že neštartovalo. Doniesol som ho tam večer, ale odpojil som na parkovisku baterku. Na druhý deň mi volá mechanik že zapojil baterku a na prvý krát naštartoval ... a aj 10 ďalších pokusov potom. že bez problémov na prvý krát krásne naskočil. Tak včera keď mi to neštartovalo, len to raz cuklo a koniec, tak som na noc odpojil baterku. Teraz ráno som prišiel k autu, zapojil som baterku a bez problémov naskočilo na prvý krát. Nechápem tomu. Stretol sa s tým už niekto ? ](*,)

Ak ti auto iba cukne, tak to bude štartérom... Že si menil použitý štartér a nevymenil si uhlíky a vnútrajšok?

Anubis-artS
Autor témy
Auto: Seat Ibiza FR 2016
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 3. Marca 2013, 11:20

štartér tam išiel úplne nový, objednávaný v tempuse :-k

- ale nerozumiem tomu prečo keď auto postojí s odpojenou baterkou, tak potom naskočí
Obrázok
Seat Ibiza FR 2016
Ex: BMW e90 320i M-packet
Ex: BMW e46 320d

fox1k
Auto: BMW
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 3. Marca 2013, 11:31

batérka je v akom stave? nevybíja ti ju niečo? :wink:

BMW318i
Auto: e46 318i Silver Bear
Kraj: Trnavský

Sobota, 9. Marca 2013, 21:04

mal som podobny problem...otocil kluc a nic...iba obcas to nastartovalo...riesenie - repas startera

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní