... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
sarvi napísal:Storal... Nebudem sa vyjadrovat ani k tvojmu jeb... Prispevku povim ti to narovinu ked nemas co povedat k teme tak drz p.... A ano este k tym 19tkam mas pravdu ked dam 17tky spotreba pojde zazrakom o 10 litrov dole... Voz sa na svojom diesliku a nevyjadruj sa tu ked k tomu nemas co povedat. Aspon vidim jak to tu je clovek sa neco opyta a z 10 ludi mu 7 povie totalnu picovinu namraki co nema nic spolocne s temu... Ked mi tu niekto povie ze spravi za 20 euro cez zimu s tourigom a automatom co ma zrat viac ako manual coupe 130 km a ja spravim o 50 menej tak to asi neni normalne a takisto aj ked dudecc napise ze mimo mesta sa dostane podla palubaku na 6,6 a mne to tam furt dava 13 tak to asi tiez nebude normalne ne? Keby to padlo aspon na 8,5 nepoviem ani pol slova... A btw mam letne gumi a jazdim uplne najviac vklude lebo som zvedavy co to bude robit...
Diagnoza mi inak nic neukazala vsetko vyzera vpohode 0 errorov... Tak nvm jak hovorite po meste nech to zere 13 ale mimo mesta v ziadnom pripade...
Prosim vas jebnute narazky ala storal si nechajte pre seba nezaujimaju ma...
Dik