Ta vazelina urcite spravi velku radost olejovemu cerpadlu a o roznych kanalikoch a potrubiach uz ani nehovorím

Samozrejme ,ze by sa to malo rozpustit v horucom oleji, ale ak sa to dokaze rozpustit tak podla vsetkeho to raz znova stuhne

. Clhlapci zrejem skoncili nejaku ucnovku , nevedia si najst pracu tak rozbiehaju biznis s vecami ktore skor uskodia motoru , no ale da sa im verit ved na prvy pohlad su to velky odbornici s mnohorocnymi skuseenostami. To video musel rezirovat reziser priamo z Hollywoodu. Motory armadnych vozidiel su konstruovane tak ze v pripade nudze zozeru takem kazde palivo co sa naleje. No do osobneho auta by som to neriskoval liat. Takych vymyslov v uvodzovkach armadnych tu uz bolo kadiake tabletky do nadrze ktore rapidne znizuju spotrebu a podobne, ale toto video ma zatial pobavilo najviac a neviem sa dockat dalsieho dielu . Favorit ma udajne 170 000km a vyzera ze to su jeho posledny vydychy, uz len tie sviecky hovoria o realnom pocte km. Bmw s tolkymi km je cukricek v najlepsom stave.