... všetko o BMW ...
RTG napísal:Tvoje prachy tvoja vec, ale vedz, ze ak kupis peugeot alebo kiu ani len netusis do coho sa pustas. Mozno prve 3 roky to bude sluzit, 8 sa to uz ale nedozije to sa mozes stavit. Osobne nevidim problem v tom, ze mam pomaly 10 rocne auto, ked ma ako 10 rocne vyssiu hodnotu nez tie nove doslovne sroty.
nadro napísal:Ale no zas neprehánaj a nestraš ho. S tou hodnotou auta by som pomlčal lebo nové BMW stojí 35000 a hore a nová Kia 8000 tak to je teda sakra rozdiel. To že mu nevydrží pegueot 8 rokov to si riadne zadrel teda. Osobne mám doma 99-tku a neni problém menia sa bežné spotrebné veci. V práci máme všetko francúzov a tak isto majú niektoré po 8 rokov a 300000 nabehané a autá stále idú a slúžia.
Je ale pravda že BMW je úplne inde v kvalitatívnom prevedení, lebo keď zoberiem 10ročné bmw a 10 ročného francúza tak v interiéri aj v exteriéri to bude riadny rozdiel v prospech BMW.
RTG napísal:...... A dalej - dnes su auta lacnejsie nez kedysi, povedz mi kde je ten hacik ked maju byt kvalitativne na vyssej urovni ?