... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
matysE46
Autor témy
Kraj: Trenčiansky

E46 - 320D zamok kufra

Piatok, 1. Marca 2013, 11:53

zdar..mam taku otazku..hladal som tu na fore otom, ale nic som nenasiel..mozno ma niekto nasmeruje..

stala sa mi taka vec, ze som odpojil baterku a zabuchol som si kufor..nakolko nesiel skrz to central, chcel som ho otvorit klucom..lenze zamok je zvnutra rosypany..nestrcim tam kluc..nejake pliesky vnutri su tam polamane a vzpriecene..prosle kluc tam nezasunem ani na pol centimetra..

jedine asi len novy zamok..ale ked kupim z nejakej buracky tak asi len s klucom..moj tam pasovat asi nebude..alebo je este nejaka ina moznost..? dakujem mato.. :thumbup:

quattro
Auto: E46 318i
Kraj: Trnavský

Re: E46 - 320D zamok kufra

Piatok, 1. Marca 2013, 12:08

Mal si ten zámok rozobratý? Ako vieš, že je ňom niečo dolámané? Mne tiež nechcel kľuč vliezť do zámku. Skúšal som kľúčom behať von a dnu v zámku, išlo to dosť ťažko, ale nakoniec tam vbehol a dalo sa stým otočiť a otvoriť. Podľa mňa je tvoj zámok v pohode len je tak zasratý z vnútra, že ti nejde ani vopchať do neho kľuč. Musíš sa s tým trochu pohrať.
Každý má toľko, koľko si zaslúži.

matysE46
Autor témy
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 1. Marca 2013, 12:40

tak mozno nie ulomene, ale rozpadnute tam asi nieco je..svietil som dnu a tenkym srobovakom som tam tu uvolnenu cast dal bokom, no aj tak som tam nevopchal kluc..celou silou som ho tam tlacil a nic..da ten zamok vybrat a rozobrat vnutro..?

quattro
Auto: E46 318i
Kraj: Trnavský

Piatok, 1. Marca 2013, 13:13

Určite sa to bude nejako dať rozobrať ale ako to ja neviem. Ja som to rozchodil spomínaným spôsobom.
Každý má toľko, koľko si zaslúži.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný