... všetko o BMW ...
JOKO020 napísal:najjednoduchšie a najúčinnejšie zatmavenie chromu je čiernou fóliou, nebude sa to pluskať tak ako farba...
 už som bol nedočkavý už som s tým začal a mám za sebou 4. vrstvu farby...potom pojde matný lak..
 už som bol nedočkavý už som s tým začal a mám za sebou 4. vrstvu farby...potom pojde matný lak..  takže dúfam že som tým niečo neposral...
 takže dúfam že som tým niečo neposral... 
 len nech nepride stara lebo ma zadusi..
 len nech nepride stara lebo ma zadusi.. 
Joker-JBL napísal:nazdar cim si prosimta strekol tie ladviny? tiež sa na to chystám - myslím či si ich najprv obrúsil, či si použil základ na plasty, (tipujem že spray čierna matná) a dal si aj nejaký matný lak na to??a ako to zatial drží cez zimu
 ale neni problem proces zopakovat, apson sa nikdy nenudis, stale je co robit
  ale neni problem proces zopakovat, apson sa nikdy nenudis, stale je co robit  

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) mozno som bol ale len lavy a ze to ide pekne
  mozno som bol ale len lavy a ze to ide peknestangto napísal:inak k tej folii si to neviem predstavit sak to je dost oble tie ladvinky.. jedine asi kvalitna folia, teplovzdusna pistol a ides.. ale takto som si robil interier a vplyvom zmien teplot - zima teplo sa spravili strasne bubliny cize katastrofamozno som bol ale len lavy a ze to ide pekne
 ale tak či tak je lepšie zvoliť kvalitnú fóliu...3M napriklad (iné neviem)..
 ale tak či tak je lepšie zvoliť kvalitnú fóliu...3M napriklad (iné neviem)..