Mam tdso a isiel by som don znova. Podla mna je to dost vydareny motor, ma dostatok vykonu, dobru spotrebu a super chod.
Dolezite je, aby si nekupil daky srotovnik na ktorom sa niekto vyburil, lebo potom budes iba tlacit peniaze do toho. Odporucam kupit auto 95rocnik vyssie, lebo tam uz sa davali cerpadla s novsou HDK hlavou, cize su o dost menej nachylne na poruchu.
Co sa tyka samotneho auta a motora. Najlepsie prist k autu ktore stalo aspon den bez startu. Hned si pozries studeny start a nemal by tocit dlho, pokial chyti brblavo ale do 3-5 sekund sa ustali a pojde dobre, moze mat akurat tak vadne 1-2 zhavice. Po starte nechaj kus motor bezat a pocuvaj, ci nevydava nejake zvuky ktore by tam nemali byt. Pokial je vsetko ok, chod na testovaciu jazdu. Nechaj najprv jazdit majitela... podla toho zistis, ako sa k autu spraval. Tie motory su nachylnejsie na zle zaobchadzanie, cize ak tomu bude hned nakladat na studeny motor, pripadne ti bude chciet ukazat ako dobre to ide, mozes sa rovno rozlucit a ist hladat dalej. Ked sa motor zohreje, tak isto sleduj zvuk, musi byt pravidelny, nesmu kolisat otacky, nemal by sa dako nepravidelne triast ani nic podobne. Tak isto si daj pozor na zvuk turba. Bude ho pocut piskat, to je jasne, ale nesmie mat zvuk ako sirena na sanitke (vtedy je uz vybehane lozisko ...) Chod sa previezt ty. Auto by malo mat doby rozbeh, nie ako dedo na skodovke. Od cca. 1500 otacok by si mal citit zaber turba a pri cca. 2200 otacok by malo tlacit plnou silou az po tych 4900-5000 otacok rovnako. Trosku tomu cestou ponakladaj, zastav, nechaj bezat motor, otvor kapotu a poskusaj hadice od chladica. Nemali by byt tvrde na kamen.... urcity tlak v nich bude ale nesmu byt tvrde ako kamen...nestlacitelne. Dalej mozes otvorit viecko nadrze (samozrejme pomaly aby si sa neochliapal vodou) a povedz kamaratovi, nech popridava plyn. Pokial bude vodu tahat prec z nadrzky, je dobre. Pokial bude vytlacat, pravdepodobne bude zle tesnenie pod hlavou. Ak je doteraz vsetko ok, vypni motor a nechaj ho postat 10-20 minut. Zatial si mozes skontrolovat stav karoserie, pripadne pozistovat dake veci od majitela. Po tych par minutach vyskusaj teply start. Mal by chytit hned pripadne tocit maximalne 2 sekundy. Pokial toci viac, moze byt uz chytene cerpadlo, no vacsia pravdepodobnost je len to, ze motor je rozladeny. Pozistuj od majitela ci boli dakedy menene alebo nastavovane rozvody. Pokial nie, tak bude stacit pravdepodobne len nastavit rozvod, predvstrek a davku paliva a malo by to byt ok.
Inak ja moju kupu nelutujem. Zvazoval som toto auto uz od mojej 17ky

studoval o aute 2 roky vsetko co sa dalo, a nakoniec som si svoj sen po 3 rokoch splnil a som spokojny. Sice mam viac roboty na karoserii ale motor v 90% stave :) Zatial robi len radost a menil som len zadne platnicky a bezny servis (olej, chladiaca, filtre....) Jazdim 95% mesto a po tom ako som sa vyhral s motorom a poriadne ho nastavil, tak spotrebu mam v rozmedzi 7 - 8 litrov (zalezi ako casto sa s niekym nahanam

). Mimo mesta nieje problem 5-5.5 pri kludnej jazde.
Dufam ze ti to daco pomoze a najdes spravny kus. :)
Miso.