... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

michalk49
Autor témy

vobec nestartuje-vyriesene elektricka hlava cerpadla

Štvrtok, 13. Marca 2008, 18:54

Caute potrebujem helf s tymto problemom v skratke ,zacalo to trhanim auta chvilkovym nedavanim paliva a nasledne ked som odstavil auto vobec nenastartovalo,to bolo asi pred tyzdnom problem vyrieseny v servise za 1300-ze odvzdusnily palivovu sustavu a precistili ju,ale filter palivovy nevymenily.potom pohoda az na jeden pripad ked som chcel vytocit na 3jke a tiez to zacalo trhat a po ubrati vobec .lenze dneska my to spravilo zase rano som nastartoval na prvy krat a presiel som asi 4km auto odstavil a o asi dve hod. som uz nenastartoval vobec ,auto ked nastartuje tak na prvy krat zima ci teplo a teraz aj predtym ked bol problem vobec. teraz som vybral nadrz myslel som ze je spinava ale nebola. inac vyberal som ju ju preto lebo prvikrat ked bol ten problem vybral som cerpadlo z nadrze a to sitko na nom bolo cele akokeby od asfaltu ,tak som ho ocistil a nakoplo a vecer zase nic a potom bolo v servise-vid vyssie.
Naposledy upravil/-a michalk49 v Nedeľa, 13. Apríla 2008, 20:06, upravené celkom 3 krát.
BMW 524td ex
BMW 325e ex
ked sa dari tak sa dari

lajooriginal

Štvrtok, 13. Marca 2008, 19:06

skus diagnostiku

Užívateľov profilový obrázok
rasto524
Auto: bmw e39 530i
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 13. Marca 2008, 23:06

no mozem ti len povedat ze mne sa na mojej starsej e34 524td tiez to to stavalo ze som nemohol nastartovat...............raz nastartovalo auto v pohode a raz uplne nic no nakoniec som na chybu ani neprisiel bo uz mam druhe ale mam taky pocit ze bolo nieco s cerpadlom bo kvoli nemu uz to auto nejazdi takze treba skusit setko
bmw e39 530i "01

michalk49
Autor témy

Piatok, 14. Marca 2008, 09:01

ozaj nemoze to byt tym podavacim ,lebo som si myslel ze my zle ukazuje palivo v nadrzi ale nie ,z nadrze som vytiahol tolko co ukazovalo -to cerpadlo v nadrzi ale funguje len neviem kolko ma tlacit,ked bolo v nadrzi okolo 20litrov na ukazateli tak to ako keby nic raz som tak zostal vysiet. a este ta zelena kontrolka ten kruzok co ma zasvietit ze mozes startovat my zasvitil tak asi 5 krat co mamm auto ake s nou mate vy skusenosti.
BMW 524td ex
BMW 325e ex
ked sa dari tak sa dari

rasto524
Auto: bmw e39 530i

Piatok, 14. Marca 2008, 11:55

michalk49 napísal:
ozaj nemoze to byt tym podavacim ,lebo som si myslel ze my zle ukazuje palivo v nadrzi ale nie ,z nadrze som vytiahol tolko co ukazovalo -to cerpadlo v nadrzi ale funguje len neviem kolko ma tlacit,ked bolo v nadrzi okolo 20litrov na ukazateli tak to ako keby nic raz som tak zostal vysiet. a este ta zelena kontrolka ten kruzok co ma zasvietit ze mozes startovat my zasvitil tak asi 5 krat co mamm auto ake s nou mate vy skusenosti.

ta zelena kontrolka pokial nesvieti znamena ze mas zly zhavic jeden alebo aj viac mam to odskusane pokial nesvieti niektory zo zhavicov nie je v poriadku
bmw e39 530i "01

michalk49
Autor témy

riesenie

Pondelok, 17. Marca 2008, 16:41

Takze mal som vonku nadrz a v nafte bola voda ,takze preto my to dochlo ked bolo menej nafty,a problem preco nestartovalo bol ale to som zisti as ked bolo nastartovane ze som s nim pomikal a islo zdochnut,bol to kabel co ide k cerpadlu stacilo s nim pohnut a vsetko bolo ok. diky za rady ahoj
BMW 524td ex
BMW 325e ex
ked sa dari tak sa dari

xtreme
Auto: felda, stilo

Utorok, 18. Marca 2008, 08:50

michalk49 napísal:

kks.. to su fakt asi dvojicky tie nase auta.. ja mam tiez nulu na 20tke.. :lol: no, vymenil som plavak a uz mi to ide aj pod 20, ale sa bojim vyskusat ist az na rezervu, aby som nezavzdusnil palivovy system..

ak ti uz nesvieti ten kruzok pri starte tak vysrobuj zhavice a skus ich dat priamo na baterku.. na kolkych sa popalis, tak tie su dobre :lol: :lol: :lol: ja len na dvoch zo styroch..
.

michalk49
Autor témy

Utorok, 18. Marca 2008, 09:05

lenze mne svitil ten kruzok tak asi 5krat ,a nie za sebou ja som mal s toho haluz ze co to je za kontrolku,tak som skor rozmislal na zlych kontaktoch,sak zhavic ked odide tak odide ne???
BMW 524td ex
BMW 325e ex
ked sa dari tak sa dari

michalk49
Autor témy

Nedeľa, 23. Marca 2008, 10:28

takze zase problem ale nie zo startovanim ale iba toci a vobec ani nebafne,stve ma hlavne to ze zase to urobilo zrazu proste tri dni pohode starte studene aj teple na prvi krat a odstavim a nic iba toci a ani nebafne-proste nechapem.palivovy filter vymeneny naftu dava-len my je divne ze my nezopne relatko ked zapnem klucik necukne to tam kde su poistky,na ten ventil -ten shutoff-na cerpadle dava stavu meral som 12v tak ako ma. proste neviem co mam skusit ,moze to byt zavzdusnene? ak hej ako mam odvzdusnit?
BMW 524td ex
BMW 325e ex
ked sa dari tak sa dari

xtreme
Auto: felda, stilo

Nedeľa, 23. Marca 2008, 11:40

v servise mi vraveli ze na to cerpadlo idu 2kabliky z riadiacej jednotky.. a tam nezmeras ci ti dava stavu (ti ,,mechanici" sa o to pokusali cca 2tyzdne :lol: ) su tam len nejake impulzy. neviem ci by si tam nemal hladat problem.. :roll:

toto mi robilo ked nebola zapojena ta tryska na cerpadle.. co som ti daval tu fotku.. islo to ked som normalne nazhavil, ale nestartoval som ale len cukol.. na druhy krat chytalo na supu.. vyskusaj to, mohol by byt problem v tej tryske, alebo v spojeni s riadiacou..

robilo mi to iste..
.

michalk49
Autor témy

Nedeľa, 23. Marca 2008, 12:45

sory sekol som sa
Naposledy upravil/-a michalk49 v Pondelok, 24. Marca 2008, 08:49, upravené celkom 1 krát.
BMW 524td ex
BMW 325e ex
ked sa dari tak sa dari

michalk49
Autor témy

Nedeľa, 23. Marca 2008, 14:24

takze nove poznatky,nafta z nadrze ide-ide aj do cerpadla,ta shutoff cievka na cerpadle zopina ale z cerpadla nafta nejde ,skusali sme odvzdusnovat,da sa nejako doma zistit ci ta elektronika co ide na cerpadlo a z cerpadla funguje asi nie ze? v leviciach je servis kde maju diagnostiku bosh ,lenze tam som to mal a tam to iba odvzdusnili a fachcilo to asi tyzden a zase to iste podotykam ze vcera my to raz v poho na prvy krat naskocilo a nechal som na volnobeh asi pol hodiny a nou problem a odvtedy zase nic
BMW 524td ex
BMW 325e ex
ked sa dari tak sa dari

michalk49
Autor témy

Nedeľa, 23. Marca 2008, 14:34

ozaj riadica jednotka je to co je na spolujazdcovej strane v motorovom priestore pod tym plastovym krytom ?som to pozeral a su tam dve take plechove skatule s velkymy konektormi
BMW 524td ex
BMW 325e ex
ked sa dari tak sa dari

dedo.miki

Utorok, 25. Marca 2008, 18:48

Pravdepodobne treba spraviť repas na štartéry- nedosiahne otáčky potrebné k načítaniu pre počítač.
Nakolko vadil podpis adminovi tak sa tu majte dobre -ja tu končím. Obrázok

atc
Kraj: Zahraničie

Utorok, 25. Marca 2008, 20:27

dedo.miki napísal:
Pravdepodobne treba spraviť repas na štartéry- nedosiahne otáčky potrebné k načítaniu pre počítač.
Coze :?: #-o

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných