... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

michalk49
Autor témy

otazka na konektor dizel

Pondelok, 24. Marca 2008, 22:07

moze diel cislo 13 ked ma zly kontakt alebo je odideny sposobit ze auto nestartuje-nejde ani nafta z cerpadla- raz ked som s nim pomikal pri nastartovanom islo zdochnut. ked som si prekladal ten nazov vyslo my nieco ako -cievkova zaklopka na presuvnik vstreku- a v prirucke je nieco o casovani vstreku zopina to nieco v cerpadle? Obrázok mam totiz problem ze my stalo asi dva krat-nejde nafta s cerpadla nastartuje- potom to zrazu islo ked som s nim pomikal asi tyzden a zase nic. na diagnostiku moc zatial nechcem ist lebo je to daleko a auto treba tahat. skusam to vyriesit otazkami a odpovedami. diky diky
BMW 524td ex
BMW 325e ex
ked sa dari tak sa dari

Užívateľov profilový obrázok
xtreme
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Pondelok, 24. Marca 2008, 22:17

no ved to je presne ten kabel o ktorom som ja rozpraval.. len s tym rozdielom ze v servise mi povedali ze je to riadiaca tryska, co bol zase asi ojeb.. co by ma ani neprekvapilo..

ale myslim ze mi to startovalo aj ked to nebolo zapojene.. len tak.. ze tocilo tocilo stale,len ked som raz nechal nazhavit a len cukol a hned vypol tak potom mi to chytilo..
podla mna to bude tym.. ja som to tiez musel menit z druheho cerpadla..
.

michalk49
Autor témy

Pondelok, 24. Marca 2008, 22:38

a neskusal si vtedy ci ide nafta s cerpadla,toci aj mne ale nafta od cerpadla nejde
BMW 524td ex
BMW 325e ex
ked sa dari tak sa dari

xtreme
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Pondelok, 24. Marca 2008, 22:53

michalk49 napísal:
a neskusal si vtedy ci ide nafta s cerpadla,toci aj mne ale nafta od cerpadla nejde

no musela ist ked to chytilo.. vsak to tam drzi len dvomy srobmi.. ti mechanici mi to ukazovali tak ze to vysrobovali a pripojili priamo na baterku.. tam ten mechanizmus vnutri sa pekne vysuval a zasuval dovnutra.. na tej pokazenej ho ani nehlo..
.

michalk49
Autor témy

Pondelok, 24. Marca 2008, 23:13

ok skusim aj ja
BMW 524td ex
BMW 325e ex
ked sa dari tak sa dari

BJS
Auto: 530d xdrive
Kraj: Košický

Re: otazka na konektor dizel

Utorok, 25. Marca 2008, 14:05

michalk49 napísal:
moze diel cislo 13 ked ma zly kontakt alebo je odideny sposobit ze auto nestartuje-nejde ani nafta z cerpadla- raz ked som s nim pomikal pri nastartovanom islo zdochnut. ked som si prekladal ten nazov vyslo my nieco ako -cievkova zaklopka na presuvnik vstreku- a v prirucke je nieco o casovani vstreku zopina to nieco v cerpadle? mam totiz problem ze my stalo asi dva krat-nejde nafta s cerpadla nastartuje- potom to zrazu islo ked som s nim pomikal asi tyzden a zase nic. na diagnostiku moc zatial nechcem ist lebo je to daleko a auto treba tahat. skusam to vyriesit otazkami a odpovedami. diky diky

Diel č. 13 je uzatvárací ventil čerpadla. Ten pri zapnutí kľúča do polohy 2 musí cvaknúť, ináč s motorom ani nehneš. Skús vybrať vonku a preskúšať ho na priamo, prípadne prekontrolovať komplet káble od RJ.
Boh miluje ateistov, pretože ho nezaťažujú blbosťami.
Ex 525tds E34 calypsorott - EX po šmerci
Ex 330xdaT E46 oxfordgreen II -EX nie je ďaleko
Ex 530daT E39 titanstriebro
535dx GT F07-Gita (ancikrist)
530d xdrive F11-Lojzička

michalk49
Autor témy

Utorok, 25. Marca 2008, 16:30

tak som ho mal vonku a skusal na baterku a pekne v nom cuka a pracuje,aj ked zapnem klucik tak cukne aj napetie nan ide kad zopnem klucik tak ja uz neviem asi pojde predsa do servisu :oops: :oops: :oops: ale diky
BMW 524td ex
BMW 325e ex
ked sa dari tak sa dari

dedo.miki

Utorok, 25. Marca 2008, 18:28

Skús dať priamo na ten ventil kúskom kábla + od baterky a skús naštartovať.
Niektoré modely čo sú riadené počítačom nechcú naštartovať ked štartér pomaly točí- menšie otáčky. Vtedy snímač otáčok nedokáže načítať a následne nenaskočí motor.Obrázok
Nakolko vadil podpis adminovi tak sa tu majte dobre -ja tu končím. Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Milos X3 a 30 neregistrovaných