... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
SurrendeR napísal:z mojej krystalovej gule som vycaroval ze sa zrejme jedna o e46, (mas to v profile)
hladal som neskutocnych 5s (aj to trvalo len klikanie)
http://bmwfans.info/parts/catalog/E46/S ... rake_disc/
diel c. 4 .. zozenes to v BMW, alebo u hociakeho predajcu nahr. dielov.
cela tato tema trvala dlhsie ako keby si si klikol hore link na ETK a nasiel si to sam a trosku logicky domyslel
storal napísal:Výborne, si super :) Presne takéhoto človeka hľadám.
Tak pokračujeme vo veštení.
Dá sa vymeniť bez toho, aby som vytiahol ložisko ?
Dnes som to však rozobral, v pravej mám pakne vytiahnuté von a v ľavej držia.
Otázka na krystalovu gulu znie. Čo môže hrkať (cinkať) v zadnej časti ? Vychádza mi to z kolesa, presne taký istý zvuk jak rozsypané pakne v bubne.
Vnútri počuť kovový hrkot zo zadnej časti, ak otvorím okno, je to počuť aj z vonka, a dosť. Väčšinou v rytme kolesa.
Díky moc :)
Flog napísal:Dá...ja som prešiel k nám do autodielov v obci .. také zacinajuce autodiely a do 4 dni som mal plechovy kryt z Nemecka až doma.. 25,50€...
ak neches zhodit lozisko tak treba nový plech rozrezať a skryzenim ho tam dať...
alebo pouzi sroby s podlozkami.. na paknu dat tu strunku, do toho 5cm srob.. zozadu prichytis maticou a podlozkou dostatočne velkou a zalepis sekundovym lepidlom... 100x lepsie ako tie supliky ktore sa vytrhnu.. ja to tam mam na e36 tiez mi tie plechy zhnily tak som dal sroby a a tie drzia lepsie v hrdzavom plechu ako cupliky v novom plechu ktory som menil na druhej strane auta....
storal napísal:moja krystalova gula vravi, ze sa ti tam zlomil ten dzindzik co ti drzi tie pakne a potuluje sa v kotuci.. rozobrat, najst, vytiahnut, vymenit..Otázka na krystalovu gulu znie. Čo môže hrkať (cinkať) v zadnej časti ? Vychádza mi to z kolesa, presne taký istý zvuk jak rozsypané pakne v bubne.
Vnútri počuť kovový hrkot zo zadnej časti, ak otvorím okno, je to počuť aj z vonka, a dosť. Väčšinou v rytme kolesa.
Díky moc :)
SurrendeR napísal:moja krystalova gula vravi, ze sa ti tam zlomil ten dzindzik co ti drzi tie pakne a potuluje sa v kotuci.. rozobrat, najst, vytiahnut, vymenit..
bez toho aby si mal pakne na svojom mieste to ani neskladaj, bude ti to piskat a sramotit
HAZARD napísal:v bmw stoji jeden ten plech na 36 11e ja som menil oba zadne![]()