... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
xtreme
Autor témy
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 23. Marca 2008, 16:58

ok, diki moc chalani..

neviete ci niekto tu z klubu nema tie listy na predaj?
.

HADE2D

Nedeľa, 23. Marca 2008, 21:35

zvarat hlink zo zelezom neexistuje

a mas jedine dve moznosti bud si narezes pasiky potrebnej hrubky a pobodujes ich tam netahaj dlhe zvary a najlepsie ked to bude zvarat zmesou argonu co sa tyka korozie je to velmi dobre potom to len vybrusis a pravdaze nejaky kusok toho tmelu pojde

alebo zeleny laminatovy tme a vela vela tmelit a brusit

ale navrhujem ti radsej te listy na bmw vypadaju pekne neriesil by som nejake zahladzovanie

na tej tricke co mam vo fotkach som to robil a bolo stym kurwa vela roboty a aj tak sa mi to vobec nepacilo

xtreme
Autor témy

h

Pondelok, 24. Marca 2008, 23:57

hej hej, tak som myslel ze narezat pasiky a zavarit.. len sa to tu trosku zvrhlo na zvaranie hlinika so zelezom a tak.. preco ze netahat dlhe zvary?

nakoniec som sa aj tak rozhodol zohnat vsetky tie listy znova a skusit to lepidlo na sklo.. uvidime ci to tych nasich zlodejov odradi, ale moj nazor je ze ked to nebudu moct dat dole, tak ich aspon znicia alebo mi aspon okno rozbiju..
.

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 24. Marca 2008, 23:59

myslel si tu otazku, ze preco netahat tie listy dlhim zvarom vazne??? alebo to bola recnicka otazka??

xtreme
Autor témy

Utorok, 25. Marca 2008, 00:02

EBOLA napísal:
myslel si tu otazku, ze preco netahat tie listy dlhim zvarom vazne??? alebo to bola recnicka otazka??

nie nie, uplne vazne.. seriozne.. videl som aj ked lemy navarali tak len bodovali.. ja by som to tahal dlhym zvarom..
nemam statnice na co2 alebo nejake skusky.. preto sa moc nevyznam, i ked zvarat viem.. co-ckom som zvaral zatim len antikor, sice aj plech.. nevim.. odpoved.. zeby preto aby som sa neprepalil a nerobil diery?
.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných