... všetko o BMW ...
hessy napísal:podla mojich informacii no neviem ci dobrych by v e34 mala byt predpriprava na zadne el. okna no co je na tom pravdy ti neviem povedat. Co sa tempomatu tyka na diesloch staci napojit packu a mal byt fungovat. Zapojit vyhrievane sedacky u e34 by nemal byt problem. Ak das dole sedacku zo zadu ju drzia 2 sroby a potom je len nasunuta v takej picovinke. Pod sedackou by mala byt z podlahy kabelaz respektive konektor na sedacky ak to tam nemas podla mojho stupidneho nazoru natiahnut prud a zapojit do sedacky cez poistku a nemal by byt problem. O bc ti moc neporadim...
exzot napísal:s el-oknami si ma potesil, cize volakde pod volantom by mal bit konektor kde napojim packu tempomatu a hotovvo ? a tie sedacky som uz skusal napajat ale vobec my nefungovali moze bit ze mam zle obe sedacky naraz aj opierku aj sedak ?
Furby napísal:na ten BC je konektor vzadu, musíš ho pohľadať, je tam dobre zahrabaný pod tým plastovým držiakom modulov a relátok
darklord napísal:Trochu schem mam tu na stranke: http://e34.skoda-katalog.eu/ keby si zistoval co je ktory kabel
bnykolass napísal:Takze co sa BC tyka uz sa to tu na fore riesili si ce na mojom benzine ale je to v podstate to iste :)
Vzadu pod sedackami som tiez nenasiel ziaden konektor a tak som googli dalej.
Prisiel som nato, ze sa to da poriesit aj prepojenim kablou priamo v stekri ktory davas do BC.
Takze najjednoduhsim riesenim je presekutie červeno-šedo-žltý kábla ktory ide ku pinu 17 a pripojit ho na cerveno zlty.
Skus a daj vediet :)
A komplet kablovacka sa tusim davala ked auto bolo individual alebo od urciteho roku. Kable ku zadnym oknam by mali byt zmotane v stlpikoch. Jednoduhsie mas asi kuknut ci tu ku stredovemu vypinacu na okna idu dva alebo len jeden steker :)
Na fore uz niekto daval do tdska tempomat. Kedze to uz nema lankovy pedal ale elektrornicky malo by stacit pripojit len packu :)