... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
HADAK
Autor témy
Auto: Vw golf Mk2
Kraj: Bratislavský

Neviete nahodou co je to za jednotku??

Sobota, 4. Septembra 2010, 18:30

cavte chcel by som sa opytat ci neviete nahodou co je to za riadiacu jednotku coho? nachadza sa v spolujazdcovych dverach dakujem :D
Prílohy
23082010539.jpg
23082010540.jpg

lionlion
Auto: E90 325d
Kraj: Košický

Re: Neviete nahodou co je to za jednotku??

Sobota, 4. Septembra 2010, 19:38

podla mna sluzi na ovladanie okna, mozno este aj zamykania v dverach

staci ak to cislo v druhom riadku vedla napisu BMW zadas do googla pripadne www.bmwfans.info a budes vediet naco je

kalafaster
Auto: BMW e65 745i
Kraj: Nitriansky

Sobota, 4. Septembra 2010, 22:52

Mal som to pokazene a neslo mi stahovat okna na pravej strane, mal som tam studeny spoj, tak mi to chalan preletoval a uz to ide je v tom len plosak a anejake relatka

HADAK
Autor témy

Nedeľa, 5. Septembra 2010, 09:15

kalafaster napísal:
Mal som to pokazene a neslo mi stahovat okna na pravej strane, mal som tam studeny spoj, tak mi to chalan preletoval a uz to ide je v tom len plosak a anejake relatka

aha no mne praveze funguje na tej strane stahovanie okna repraky, no ale nejde mi zamykanie a ovladanie spatneho zrkadla

lionlion
Auto: E90 325d
Kraj: Košický

Nedeľa, 5. Septembra 2010, 10:20

Viem ze v E60 je v kazdych dverach riadaca jednotka ktora ma nastarosti cele dvere od okna az po central okrem audia. A vyzera to tak ze aj v E39 je to tak len som si nebol isty

LuCKy
Auto: BMW 530iMola
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 16. Septembra 2010, 09:02

Je to riadiaca jednotka pre ovládanie okna, zamykania/odomykania dverí a ovládanie spätného zrkadla. Všetko len pre spolujazdcove dvere.
Výmena je možná aj za jednotku z iného auta. Nemusí však sedieť poloha konektorov, no zapojiť a nahodiť sa to dá a fungovať bude.

LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webe www.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine
Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007.
-
Obrázok
-
Obrázok

HADAK
Autor témy

Piatok, 17. Septembra 2010, 14:41

LuCKy napísal:
Je to riadiaca jednotka pre ovládanie okna, zamykania/odomykania dverí a ovládanie spätného zrkadla. Všetko len pre spolujazdcove dvere.
Výmena je možná aj za jednotku z iného auta. Nemusí však sedieť poloha konektorov, no zapojiť a nahodiť sa to dá a fungovať bude.

LuCKy

diky moc lucky

LuCKy
Auto: BMW 530iMola
Kraj: Žilinský

Streda, 22. Septembra 2010, 12:22

:wink:

LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webe www.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine
Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007.
-
Obrázok
-
Obrázok

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Štvrtok, 21. Februára 2013, 18:27

zdravím,
mám asi podobný problém
pred 2dňami sa mi stalo že som prišiel k autu a mal som pravé zadné okno stiahnuté o cca 10cm, pol hodinu pred tým boli všetky okná na 100% vytiahnuté
tak som nasadol, vytiahol okno, a odskúšal som všetky okná išli v pohode stiahnuť aj vytiahnuť
dnes som skúšal a okná na pravej strane už vôbec neidú, ani predné ani zadné, a je jedno či skúšam od ovládača vodiča alebo priamo na dverách, počuť cvakanie relátka, a akoby sa aj na okamih rozbehol motor ale okná sa nepohnú
viete mi poradiť čím to môže byť? či je to tým modulom vo dverách alebo niečo iné? dostal som tip na groundmodul, poprípade niekto v BA kto sa v tom vyzná a vedel by sa mi na to pozrieť?
pre istotu že by sa to zas rozhodlo fungovať a samo stiahlo okná tak som vytiahol poistky ktoré sú na okná

vďaka za tipy :wink:
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných