... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

mmracing.sk

Mayllo
Autor témy
Auto: BMW e46 318i
Kraj: Nitriansky

Zadne svetla predfacelift vymena za pofacelift

Streda, 20. Februára 2013, 20:16

Caute,prosim vsetkych ktori maju e46 sedan pofacelift nech mi napisu ako maju svietit zadne svetla,teda kolko ziaroviek a kolko watove maju svietit v zadnom svetle ako parkovacka!Pytam sa preto lebo ja mam e46 sedan r.v.99 cize pred facelift a kupil som si nove zadne svela depo s dizajnom po facelifte,cize s bielou smerovkou v strede.Svetla su urcene na auta pred faceliftom ale v dizajne faceliftu.Problem je taky ze neviem ci spravne svietia.Smerovka,cuvacka,hmlovka to vseto je O.K. vsetko su to 21W ziarovky.Nechapem parkovackam.Dole su dve ziarovky 5W ktore svietia,ale okrem toho mi trochu svieti aj brzdova ziarovka ktora je nad smerovkou,cize v hornej cast svetla.Tato ziarovka je 21W a pri zapatych parkovackach trosku svieti,ked som ju odmeral tak som zistil ze do nej ide napatie asi 2,5V.Ked zoslapnem brzdovy pedal tak tam ide plnych 12V a rozvieti sa 21W.Neviem ci je to normalne a ma to tak byt,lebo vyrobca tvrdi ze svetla sa nemaju nijako upravovat a ma sa len vsunut konektor do konektoru a vsetko je hotove.Ako to je na origo svetlach pofacelifte?????? Svieti len spodna cast pod smerovkou alebo aj vrchna nad smerovkou?????????? Nikde na nete sa k tomu neviem dopracovat. ](*,)

Užívateľov profilový obrázok
ice.blade
Kraj: Bratislavský

Re: Zadne svetla predfacelift vymena za pofacelift

Streda, 20. Februára 2013, 21:31

bez na to logicky, ake svetla ti svietili ked si mal predfacelift? ano dve vedla seba ako stretavacky a krajne mali funkciu brzdovych z coho vyplyva teda co? ze brzdove svetla svietia na predfaceliftoch nonstop ;) ak mas na tych svetlach nejake elektronicke obvody tak su na hovno, vlastne cele svetla su na hovno, nechaj si radsej prekodovat LSZ (pripadne ho vymen) a napoj ziarovky napriamo

a keby si chcel vediet ako svietia stretavacky na sedan facelifte tak svietia vsetky 3 spodne ziarovky, tzn 2 v hlavnom svetle + hmlovka (takto svietia obe strany) ziarovky su regulovane PWM na nizsi vykon

PetoK
Kraj: Žilinský

Streda, 20. Februára 2013, 21:35

Ja by som to riešil s dodávateľom a určite trval na vrátení tých čínskych šmejdov... na predface to len tak nepripojíš. Ak ccheš, daj si tam origo a k nim aj LCM a daj si to nakódovať, až to ide korektne ako píše Ice... :thumbup:

Mayllo
Autor témy
Auto: BMW e46 318i
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 21. Februára 2013, 17:48

Tak uplne na hovno zas tie svetla nie su a nemaju ziadny ele.obvod.Dnes som sa na to znova pozrel a zistil som ze v podstate je vseto ok ako ma byt az na jednu vec ze mne stale trochu svieti brzdove svetlo a nie hmlovka ako ma byt na FL.Vedel by som to spravit aj tak aby to islo do hmlovky a nie do brzdoveho aj som to tak na skusku spravil(treba len prepojit jeden kablik) ale tak sa mi to nepacilo.Takto svieti cele hlavne svetlo a ked slapnem na brzdu tak ziarovka brzdoveho sa rozsvieti ako ma,cize na maximum, takze je to aj bezpecne.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní