... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

juge39
Autor témy
Auto: BMW 318i E91
Kraj: Bratislavský

Pozicanie diferencialu 325xi

Streda, 20. Februára 2013, 21:40

Caute ludia,

Nieco mi za jazdy celkom huci zo zadu a mam podozrenie na diferencial. Nemoze mi niekto pozicat funkcny aby som ho skusil aby som si pol isty? Jedna sa o 325xi apomer 3,23. Samozejme zaplatim.
Resp ina idea ako to overit? Tocenie kolies na zdvihaku nevydava ziadny zvuk.
Dakujem

Užívateľov profilový obrázok
Avenger
Auto: E46 320i 110kw
Kraj: Žilinský

Re: Pozicanie diferencialu 325xi

Streda, 20. Februára 2013, 22:50

juge39 napísal:
Caute ludia,

Nieco mi za jazdy celkom huci zo zadu a mam podozrenie na diferencial. Nemoze mi niekto pozicat funkcny aby som ho skusil aby som si pol isty? Jedna sa o 325xi apomer 3,23. Samozejme zaplatim.
Resp ina idea ako to overit? Tocenie kolies na zdvihaku nevydava ziadny zvuk.
Dakujem

Kamo ty asi nevies co obnasa vymena diferaku ked si toto napisal :mrgreen: skor to daj niekomu odborne pozriet lebo to co si napisal je nerentabilne....

je tu na fore tema ako rozoznas ci ti hucia loziska alebo differak , rad by som ti poradil ale nepamatam si to presne , skus pohladat....
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

juge39
Autor témy
Auto: BMW 318i E91
Kraj: Bratislavský

Re: Pozicanie diferencialu 325xi

Štvrtok, 21. Februára 2013, 07:40

Samozrejme auto je v servise momentalne, ale serviuak si tez neni isty o co ide. Tak som dufal ze keby nekto mal diferak napr. na predaj tak ho moze pozicat a nahodia mi ho. Zda sa mi to stale lepsi pokus ako rovno kupit nivy a ponylit sa.

Kazdopadne dakujem a pohladam spomynanu diskusiu

Avenger napísal:

Kamo ty asi nevies co obnasa vymena diferaku ked si toto napisal :mrgreen: skor to daj niekomu odborne pozriet lebo to co si napisal je nerentabilne....

je tu na fore tema ako rozoznas ci ti hucia loziska alebo differak , rad by som ti poradil ale nepamatam si to presne , skus pohladat....

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní