... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
phaenomenum
Autor témy
Kraj: Košický

Aktualizácia adresára v navigácii cez bluetooth

Streda, 20. Februára 2013, 20:55

Pri párovaní telefónu (android, konkrétne SGS III) s navigáciou sa mi do auta uložila len malá časť telefónneho adresára. Vie niekto poradiť ako by sa to dalo nahrať celé, príp. ako na aktualizáciu zoznamu, keďže ho bežne obmieňam? Automaticky to žiaľ nerobí a manuálnu cestu k takému niečomu v menu nenachádzam – v aute ani v telefóne. Ide o e90 330d z roku 2006, navi professional. #-o

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Re: Aktualizácia adresára v navigácii cez bluetooth

Streda, 20. Februára 2013, 22:38

andy_m napísal:
Pri párovaní telefónu (android, konkrétne SGS III) s navigáciou sa mi do auta uložila len malá časť telefónneho adresára. Vie niekto poradiť ako by sa to dalo nahrať celé, príp. ako na aktualizáciu zoznamu, keďže ho bežne obmieňam? Automaticky to žiaľ nerobí a manuálnu cestu k takému niečomu v menu nenachádzam – v aute ani v telefóne. Ide o e90 330d z roku 2006, navi professional. #-o

Bud update ULF modulu, ak je mozne, alebo novsiu verziu ULF modulu. PRedsa tie z pred siedmych rokov nemusia uz dnes vediet vsetko. Vyskusaj nejake starsie telefony a ci ti z nich nahra cely zoznam, a ak hej tak to bude v tom co pisem.

phaenomenum
Autor témy
Kraj: Košický

Re: Aktualizácia adresára v navigácii cez bluetooth

Streda, 20. Marca 2013, 16:41

dakujem za radu, airbone, preberiem to s mojim servisakom a asi teda skusime urobit nejky update

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 23 neregistrovaných