VT-535BH napísal:Takže nakoniec si si ho nechal? Vyzerá to veľmi slušne. K bielym diódam na pádlach sa teraz žiadajú biele do budíkov

Veľa šťastia s rozbehaním.
Nikto ho nechcel kupit tak som si ho nechal a myslim ze som dobre urobil. Povodne som chcel volant s LCI padlami lebo M5 padla su s LCI nekompatibilne. Ked mi prisiel tento s nekompatibilnymi M5 padlami zdal sa mi na pohlad tenky, takze som ho chcel predat a kupit Sport volant s LCI padlami. No volant M5 je podstatne hrubsi ako standardny a sadne do ruky perfektne (este sa naucit tocit volantom dlanou, je to ine) a padla sa dali zapojit jednoducho (ale 2 dni studia na internete + meranie v aute s testovacim zapojenim padiel).
Volant nevyzeral zle ani pred vycistenim ale po umyti mydlom som na nom otestoval novu chemiu na kozu od Gliptone. Naozaj robi zazraky, uz sa tesim kedy tym naimpregnujem vsetko kozenne v interieri.
Vsetko uz teraz funguje ako ma, jedine co este treba urobit je nahrat iny softver pre sportovu prevodovku ktory by mal zmenit radenie prevodovky.
Co sa tyka budikov, rozmyslal som nad nimi ale chcel by som hlavne nahradit ekonomer teplomerom - ten je u mna naozaj nepouzivany a myslim ze je niekde digitalny udaj o aktualnej spotrebe ak by som ho nahodou niekedy potreboval. Podsvietenie padiel som mohol vymenit za jantarove ale myslim ze biele nevyzera zle a ktovie co v buducnosti urobim s budikmi, ci nezmenim aj podsvietenie

.