... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

obchodna sekcia

tono
Autor témy

Stará dobrá TDS téma

Sobota, 22. Marca 2008, 18:10

Nechcem byť trápny, ale nemá niekto riešenie ako okabátiť moju tds-u nech chytá aj teplá. Ked to kus postojí teplé, tak to potom "trochu" potrebuje potočiť, kým to nevypluje mrak dymu. Mal som čerpadlo v nádrži K.O, je tam new ale žiadna zmena. Po sviatkoch sa chystám na diagnostiku, trochu ma to štve, pekné auto a takéto škaredé veci to robí. V kútiku duše ešte dúfam, že snáď to bude ešte niečo iné ako to čerpadlo, možno len by stačilo predvstrik nastaviť no ale pri mojom šťastí asi ťažko. Inak našiel som na CZ fóre odkaz na nejaký polský zázrak, čo vy nato? http://www.bartsoft.pl/?co=urz_rozruch

matuskoo
Auto: e83 35sd
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 24. Marca 2008, 10:40

ja mam to iste ked mam plnu nadrz tak to nerobi ked mi klesne pod polovicu tak to dlchsie startuje ale niekedy sa stane ze ani ne v tedy takze myslim ze mi pada nafta no nejsom si isty a to mam cely motor po g.o mam na nom 3000tisic km mam vsetko vymenene konecne:D

matuskoo
Auto: e83 35sd
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 24. Marca 2008, 10:44

ale ten zazrak co si hovoril to je o tom ze ti auto bude zhavit aj za tepleho startu vies bmw ked je nad 10 stupnou mootor nechce zhavit a preto aj ten start niaky chalani v ba to robia ze tam niak spravia aby ti vzdy startovalo...

tono
Autor témy

Pondelok, 24. Marca 2008, 15:50

matuskoo napísal:
ale ten zazrak co si hovoril to je o tom ze ti auto bude zhavit aj za tepleho startu vies bmw ked je nad 10 stupnou mootor nechce zhavit a preto aj ten start niaky chalani v ba to robia ze tam niak spravia aby ti vzdy startovalo...

Ved o to mi ide. Nevieš mi zistiť niečo presnejšie? Či kúpiť ten polský bazmeg, či to len nejako okabátiť. Neverím že v tej krabičke sú súčiastky za 1000Sk. A to ani netuším či to funguje

lajooriginal

Pondelok, 24. Marca 2008, 18:06

sa to da spravit trebars aj na vypinac...nažhavis kedy budes chciet

Užívateľov profilový obrázok
xtreme
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Pondelok, 24. Marca 2008, 19:30

lajo.. presne..

tu je to, keby ste hladali.. riesilo sa to uz na bmwklube.cz..
http://www.bmwklub.sk/viewtopic.php?t=5196
.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní