Môj názor na tvoje otázky
Čo ma bude asi čakať po kúpe pri toľkých km?Ak to sú skutočné km (očom pri tolkých rokoch možeš len snívať) tak nič. V skutočnosti ťa budú čakať výdaje.
Resp. koľko ma to bude stáť?No od 1000 do nekonečna. Naj. je asi auto obzriet, zistit co je potrebné menit a podla toho budes vediet kolko donho treba nasolit.
A či sa mi oplatí do toho ísť.Oplatí/neoplatí. ak to chceš na kšeft, že niečo porobíš, nahodíš si cenu a predáš, tak ak si pozrieš net, E36 sú už nepredajné. Nasolíš veľa, predáš hlboko, hlboko, hlboko pod cenu.
Ak to chceš len preseba, tak to si už musíš rozmyslieť/spočítať sám. Samozrejme podla toho čo od auta čakáš a na ako dlho.
Ked vidím tie inzeráty na nete a dvojročné autá majú najazdené okolo 200000km, ta 18 ročné auto bude mat asi kolko najazdených?
Hlavne si nenechaj nahovorit, tie klasicke kecy predavajúceho, že sa s autom chodila len babka do obchodu po soľ.
Daj link, pozrieme si načo sa chystáš, (aspon trochu pokritizujeme auto

), na chyby sa poukazuje lahko.
Ja mam r.v.12/96, na tahometri 225000, no v skutocnosti asi ovela viac (podla tlakov valcov). Hrdzu na kasni nemám, interiér v pohode, len kožené sedadlá už niesú tiptop.
Ked vidím ostatné E36 na nete, alebo v bazári a vidím tie rohy pri kolosách prehnité, tak neverím, že to má 200000km. Potom si lahnem a pozriem zozadu zospodu na kasnu a je mi podľa tej hrdze jasné, že tých 200000km nieje pravda.
A samozrejme, majitel, alebo bazarista už uteká kumne a kričí, ze s tým auto jazdil iba nejaký dochodca sem tam.
Myslím, že tá veta, že sa maš sústredit na stav a nie na nájazd km je pravdivá, tie km sa stahujú aj na starých autách.