... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Kubo320d
Autor témy
Auto: BMW 323CI :-)
Kraj: Žilinský

oprava webasta

Piatok, 28. Októbra 2011, 20:49

opravuje tu niekto webasta ak ano poprosim napiste mi pm nejdem to tu rozoberat ze co s tym je lebo by sa iba zbytocne spekulovalo a neviedlo by to k nicomu a chalani co to opravuju budu poznat moh problem dakujem :wink:

Kubo320d
Autor témy
Auto: BMW 323CI :-)
Kraj: Žilinský

Re: oprava webasta

Sobota, 29. Októbra 2011, 14:14

co ma spolocne webasto s pristrojovkou??? ked zasuniem kable do webasta zacne bzucat a pristojovka ako keby zamrzla neukazuje mi npr smerovky ze mi blykaju dialkove svetla otvorene dvere radio vypisuje disabled nefunguju tlacitka na volante no budiky funguju a aj panel klimy funguje a ked ho vypojim tak vsetko funguje ako ma no blyzi sa zima a rad by som sadal do tepleho auta tak prosim o neake rady a este sa chcem spytat nachadzaju sa tam aj neake cidla co meraju teplotu vody alebo nieco take? a ak ano je mozne to niekde kupit? pripadne ako zistim ze su zle a este nieco ked ho zapnem tak vrci tak pisklavo no po asi minude az dvoch ho vypne a z vyfuku ide studeny vzduch bez ziadneho dymu ako taky slabsi vzduchovy kompresor neviem ja sa do toho vobec nevyznam a nemam ani sajnu co tam moze byt zle :?

bona1
Auto: 330d Touring 135 kw
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 30. Októbra 2011, 07:35

Ahoj.Budes mat skrat, ked ti blbne pristrojovka.Bolo by treba dat na diaagnostiku samostatne kurenie,co mu je za problém.

MILAN BMW E46
Auto: BMW E46
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 30. Októbra 2011, 08:53

ja to webasto mam odpojene lebo ked ho zapnem, tak to dymi vsade a citim dym aj v interieri :?

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Utorok, 1. Novembra 2011, 15:42

cez pristrojovku idu vsetky zbernice, preto ti blika

dym citis asi koli tomu, ze mas deravy vyfuk, popripade upchaty, konci presne v prahu pod vodicom
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

zoolee1
Auto: BMW 320D E46
Kraj: Košický

Štvrtok, 7. Februára 2013, 22:46

má tu niekto dajaký návod na opravu webasta? ja mám tiež odpojenú, lebo mi vybýjala baterku a niekedy mi vysvietia na palubovke veci počas jazdy na pár sekund ktoré by nemaly...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 15 neregistrovaných