... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
BouBou
Autor témy
Auto: 318i E30 Turbo M10
Kraj: Trenčiansky

e30 pokles napetia v palubnej sieti

Štvrtok, 7. Februára 2013, 13:19

zdravim potrebujem ak ma niekto skusenost s poklesom napetia v inetireri, pustim fukar a klesne mi napetie, prejavi sa to na budikoch a na budiku co mam na zmes, kedze budik je napajany permanetne na +ko a zapina sa dalsim pluskom od spinacky , a aj on skace mam podozrenie na kostru kedze cely system aj pristrojovka a tento budik, fukar, sa kostri cez zem G200 svorka nad pedalmi, neska to premeram aj co sa tyka napetia a co ma aky vplyv, aby som vylucil jednotlive okruhy, od vas by som len poprosil ak ma niekto za sebou podobnu skusenost s fukarom, nech napise kedze ako poznam e30 moze sa stat ze mala kravinka ma takyto vplyv, kable su ok setky aj spoje, ci to moze robit to uzemnenie, ,,,,pokles napetia na alternatore neni pretoze v zavislosti otacok, alebo ked zapnem svetla, tak sa rucicky trosinku vychilia a hned sa vratia, ,,,,,,,dik za odpovede pripadne,,, potom napisem ked sa vyriesi nech sa moze zmazat tema:D
///..Kto nezažil nepochopí..///
E36 320i Coupe - Lagunengrun metalic
[size=150]E30 318i Coupe - M10 Turbo
Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
BouBou
Autor témy
Auto: 318i E30 Turbo M10
Kraj: Trenčiansky

Re: e30 pokles napetia v palubnej sieti

Štvrtok, 7. Februára 2013, 22:36

vyriesene, problem zle dotiahnuty srob na kostre G200 teraz to krasne drzi napetie :D poprosim zmazat temu diki :D
///..Kto nezažil nepochopí..///
E36 320i Coupe - Lagunengrun metalic
[size=150]E30 318i Coupe - M10 Turbo
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní