... všetko o BMW ...

no dnes som znova naštartoval a opäť mi nič nejde. Veľmi pekne vás všetkých prosím, ak ste sa s týmto niekde stretli alebo mi môžete nejako poradiť čo ďalej, budem veľmi vďačný za každý jednu radu. ĎAKUJEM
 no dnes som znova naštartoval a opäť mi nič nejde. Veľmi pekne vás všetkých prosím, ak ste sa s týmto niekde stretli alebo mi môžete nejako poradiť čo ďalej, budem veľmi vďačný za každý jednu radu. ĎAKUJEM   

Mimochodom dneska mi to opäť fugovalo...cestou do ZV to nešlo a keď som naštartoval v ZV tak nas5 mi to všetko išlo...
 Mimochodom dneska mi to opäť fugovalo...cestou do ZV to nešlo a keď som naštartoval v ZV tak nas5 mi to všetko išlo... 

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) skúsim ich ešte úplne odkrútiť pohýbať tak a zakrútiť. Poistky som poriadne popritláčal a stále nič. Nevie náhodou niekto, kde by som zohnal kompletnú schému poistiek na E39ku v slovenčine alebo češtine? Dík...
  skúsim ich ešte úplne odkrútiť pohýbať tak a zakrútiť. Poistky som poriadne popritláčal a stále nič. Nevie náhodou niekto, kde by som zohnal kompletnú schému poistiek na E39ku v slovenčine alebo češtine? Dík... 

Comander17 napísal:Nejakým záhadným spôsobom to začalo všetko fungovať