... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

mmracing.sk

redman.la
Autor témy
Auto: BMW 320i E90
Kraj: Košický

Problem s baterkou na E90 prosim poradte

Pondelok, 4. Februára 2013, 17:34

Na úvod musim povedať, že som totálny antitalent, v dôsledku čoho sa stala nasledujúca vec: na svojej E90 320i, som sa potreboval dostať k + na baterke, no bol tam kryt na ktorom boli upevnené káble a ešte bol znitovaný s takým plechom ktorý je položený na baterke na prvej fotke a tie nity som urval, lebo som zatiahol silnejšie ako som mal :( zhasla komplet elektrika na aute, potom som to tam nemohol nijak pripevniť (svetlá stále len preblikli a nechceli vkuse svietiť ), tak som ten plech odmontoval a káble som napojil na priamo viz foto 2, všetko svieti, motor štartuje, problém je že na palubnom počítači mi vypisuje kontrolku motora, tak mam trochu strach s tým jazdiť, či tam náhodou niečo neodišlo. Neviete mi poradiť čo to môže byť, prípadne či to moje "riešenie" je dôsledok problému a ďalej ako sa zbaviť toho chybového hlásenia. Alebo mi ostáva zájst priamo do servisu na diagnostiku?Ďakujem

Obrázok
Obrázok

Marcello
Auto: BMW 318 D Touring
Kraj: Košický

Re: Problem s baterkou na E90 prosim poradte

Utorok, 5. Februára 2013, 14:24

V KE za malou stanicou, maju servis chalani, ktori sa specializuju na bmw servis. Oni ti urcite pomozu. Z Jantarovej prejdes cez kolajnice, potom hned odbocis do prava, po cca 40 m hned do lava a pojdes stale rovno az na koniec ulicky a tam uz uvidis auta bmw.
Marcello,
BMW 318 D Touring, 90 kW/120 k
07/2006

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných