... všetko o BMW ...
G_POWER_M5 napísal:Tak automat=luxus a manual=sportova jazda.
G_POWER_M5 napísal:Zdravim bmw fanatici.Mam dilemu . Znamy mi vravi ze ked ja jazdim na automate v manualnom rezime a radim v najnizsich otackach ako sa len da zevraj mam o 20% vacsiu spotrebu ako kebyze mam v Dcku.Co je natom pravdy? mam vzdy jazdit len v D?Alebo to je to iste.
matooo napísal:2Peped: auto aj s automatom je v zaruke (5rokov/150000km) cize absolutne ma nezaujima ci to ten hydromenic ma alebo nema rad odide zavolas asistencnu sluzbu auto odtiahnu do bmw a vymenia co treba jazdis dalej
a dalsia konverzacia nema cenu lebo ste jak male deti kazdy si musi presadzovat svoju pravdu ja to zhrniem konkretne pre prvy prispevok a len co sa tam dotycny dotazuje:
vynuluj palubny pc a jazdi jednu nadrz len manualnym radenim potom natankuj znova plnu a jazdni celu nadrz len automat porovnaj spotreby / najazd na rovnaky objem paliva a mas vysledok co sa ti viac oplati
ziadne dalsie teorie su zbytocne a da sa povedat ze nezmyselne
.
ps.: vysolit 100t za automat a este presviedcat auto pakou aby slo dakujem pekne
Peped napísal:Kickdown treba pužívat iba sem-tam, na to ten automat neni stavany a velmi rýchlo sa potom poberie do p....
Automat je pohodicka pre tých ktorý na to maju, ci už sa to týka spotreby alebo opráv.
gabikh napísal:neviem ci sa mam smiat alebo plakat ... keby ten automat nato stavany nebol, tak by tam ten kick down spinac neexistoval ... podla mna si napisal uplnu hlupost, ale nech sa vyjadria skusenejsi ktory do problematiky automatickych prevodoviek vydia viacej ...ale podla mna s napisal uplnu volovinu ... to mi pride presne ako to ked niekto tvrdi ze vytac auto je hovadina a ze to nici motor ...na svojom starom aute som bezne denno denne jazdil tak ze som preradzoval tesne pod obmedzovacom otacok, spravil som s nim 350 000 km a motoru sa zazrakom nic nestalo
Peped napísal:
Ked som vedel že pojde automat z mojho auta von, tak som ho vobec nesetril a v jednmom kuse som to tam jedbal - ten kick down a za chvilu zacala dvoja cukat a to sa mi stalo s dvoma automatmi. Nemuselo to byt preto ale tak som si to spojil, do vtedy uplne v pohode. Este dodam že vzdy to bolo s teplym olejom v prevodovke, nikdy nie za studena. Tak preto mam taky nazor na vec, i ked to mohly byt v oboch pripadoch splet nahod, kto vie.