... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Misto
Autor témy
Auto: BMW 320d E91
Kraj: Trenčiansky

problem s navi profi

Štvrtok, 31. Januára 2013, 01:20

zdravim chlapi. mam najnovsie problem s navigaciou. napalil som si nove mapy, 3 dvd. Predtym som mal original mapy rok 2008 kupene spolu s autom. Po vlozeni napalenych 2013 vsetko fahcilo super. Ale pred tyzdnom mi to zacalo blbnut.
Najprv vobec nove mapy nenacitalo. Stale pise: "vlozte dvd". Potom mi zrazu napise ze sa zistili nove mapy a treba urobit restart a pockat 5 minut. Spravim a nic sa neudeje. Potom som skusil stare mapy a tie isli. Ked som ich vsak vybral a zasa skusil nove uz zrazu isli aj tie. A takto to stale blbne dookola. Raz ide, raz nejde.

Predtym to vsak slapalo v pohode. Neviete kde by mohol byt problem? Dik za vsetky rady.

DMC
Auto: E90 325XI
Kraj: Bratislavský

Re: problem s navi profi

Štvrtok, 31. Januára 2013, 12:28

Tie nove mapy mi robia to iste co tebe vlastne. Ale predpokladal som, ze to bude len vtom, ze som ich nenapaloval najpomalsie ale nejakou 8x tusim. Ked bude cas napalim si ich znova a vyskusam este

Misto
Autor témy

Piatok, 1. Februára 2013, 12:28

Ja som to napaloval cez ten imgburn aj pomalou rychlostou. Len som chcel vediet, ci nie je problem aj inde.

Marek-WAR
Auto: BMW E91
Kraj: Zahraničie

Piatok, 1. Februára 2013, 12:36

Misto napísal:
Ja som to napaloval cez ten imgburn aj pomalou rychlostou. Len som chcel vediet, ci nie je problem aj inde.

Drive me to delalo to same sice original ten jel ale nove blbly, dost se zahrivali a blbe cetli. Zkousel jsem ruzne pali i pluskove DVD ale nepomohlo. Vyresil jsem to mediama Sony - a rychlost 4x alcohol120% a ted nemam problem. Verbatin moji mechanice nesedeli. Musite vyzkouset vic medii.

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Piatok, 1. Februára 2013, 13:39

Aj ja mam s tymi novymi mapami problem, minule mi cela navi zamrzla v polsku v totalnej pici, najprv hlaska o vadnom dvd a ked som to parkrat vybral a vlozil naspat, tak vsetko zamrzlo..... Nechcelo ani vyplut dvd, musel som odstavit auto na par minut, potom pouzit stare dvd a cakat 5 minut aby som mohol nahodit a trafit z tej pici domov po tme v noci....
Jedna sa a e60 ale to je to iste

Misto
Autor témy

Piatok, 1. Februára 2013, 15:37

airbone napísal:
Aj ja mam s tymi novymi mapami problem, minule mi cela navi zamrzla v polsku v totalnej pici, najprv hlaska o vadnom dvd a ked som to parkrat vybral a vlozil naspat, tak vsetko zamrzlo..... Nechcelo ani vyplut dvd, musel som odstavit auto na par minut, potom pouzit stare dvd a cakat 5 minut aby som mohol nahodit a trafit z tej pici domov po tme v noci....
Jedna sa a e60 ale to je to iste

Presne to iste sa stalo mne v Cechach. Trvalo 20 minut kym som to vobec rozchodil. Skusim teda este napalit na ine media. Horsie vsak je ze potom blbnu aj originaly. Aj by som si kupil originaly, ale bojim sa, ci to nebude robit tiez.

hansm5

Piatok, 1. Februára 2013, 15:43

pokud to delaji i origo,tak je laser na odchodu :wink:

Marek-WAR

Piatok, 1. Februára 2013, 17:35

hansm5 napísal:
pokud to delaji i origo,tak je laser na odchodu :wink:

Moje řeč, u mě to byla chyba medii a rychlost pálení

upir156
Kraj: Trnavský

Streda, 13. Marca 2013, 17:58

Páni potreboval by som poradiť. Na e91 mi prestala fungovať navigácia, skúšal som to rozchodiť tisíc krát, ale bez úspechu. Tak som to demontoval, že to liehom celé vyčistím a vypadla mi z toho táto pičovina, nemám ani šajnu odkiaľ to vypadlo. Jedná sa o verziu profi CCC.
Za každú radu ďakujem.
Prílohy
IMAG0636.jpg
IMAG0635.jpg

upir156

Streda, 13. Marca 2013, 19:07

Záhada vyriešená, bol to jeden z držiakov osky.

Marek-WAR

Štvrtok, 14. Marca 2013, 00:42

upir156 napísal:
Záhada vyriešená, bol to jeden z držiakov osky.

A co funguje?

upir156

Štvrtok, 14. Marca 2013, 07:36

Voľačo som zle zložil, :-k nezasuniem DVD do mechaniky, iba tak do 1/4. Musím to rozobrať a zložiť znovu.

dimensionone
Auto: 318d(F31)
Kraj: Bratislavský

Piatok, 15. Marca 2013, 14:25

Misto napísal:

Presne to iste sa stalo mne v Cechach. Trvalo 20 minut kym som to vobec rozchodil. Skusim teda este napalit na ine media. Horsie vsak je ze potom blbnu aj originaly. Aj by som si kupil originaly, ale bojim sa, ci to nebude robit tiez.

Keď to budeš napaľovať musíš použiť mechaniku, ktorá to dokáže robiť rýchlosťou 1x alebo 2x. Navyše musíš použiť kvalitné médium Verbatim, JVC, Sony a ešte kvalitný zdroj máp. Na nete sa pohybujú teraz mapy, kde je uvedené, že obsahujú aj radary. Skúšal som už dve verzie, no každá má problémy. Niečo tam museli pokaziť, lebo mi funguje tak 1 DVD z 5 napálených. Verzia bez radarov nemá žiadny problém a ide každé DVD. Problém môže byť spojený aj s DVD mechanikou - už som videl niekoľko áut, kde staré napálené navigácie čítalo bez problémov a potom keď sme tam dali novú, nič. Problém bol v laseri, akoby sa naučiť na tie staršie DVD a potom nové nečítal. Dobrou správou je, že sa dá celá mechanika jednoducho vymeniť za cenu okolo 100 EUR a zase všetko funguje ako má a DVD číta bez problémov.

upir156

Štvrtok, 21. Marca 2013, 21:30

Takže novú mechaniku som si bol dnes zobrať v BMW Trenčín, premontoval a piču mi to pomohlo, stále si píta DVD. Neberie ani originál z 2007, ani napálené 2013- 100% je dobré. Neviete kde by mohol byť problém?

hansm5

Štvrtok, 21. Marca 2013, 22:51

upir156 napísal:
Takže novú mechaniku som si bol dnes zobrať v BMW Trenčín, premontoval a piču mi to pomohlo, stále si píta DVD. Neberie ani originál z 2007, ani napálené 2013- 100% je dobré. Neviete kde by mohol byť problém?

vypada ze ti umrela jednotka :(

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní