... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

mmracing.sk

geroj
Autor témy
Auto: BMW 530D
Kraj: Košický

Cukanie pri zosliapnuti plynu

Štvrtok, 31. Januára 2013, 21:37

zdravim som tu u vas novy kupil som bmw E60 530d 6 stupnovy automat.

Mam problem s tym ze pri zosliapnuti plynu napr pri predbiehani alebo proste ked ho chcem dat do vykonu tak otacky idu hore a zrazu len take trhnutie akoby auto slo vystrelit ale potom nic zas taha otacky a zas cukne atd.
Nerobi to vzdy, niekedy ide a taha jak dive proste plynulo zoslapnem plyn a taha jak sialene presne tak ako ma.

Bol som u kamosa na diagnostike vypisalo ze vaha vzduchu alebo vstrek v prdeli. tak neviem co by to mohlo byt.

plus dnes som mal zaradene P bez rucnej ale na kopci ale nijak strmom a pridem o pol hodinku a auto o 10m nizsie odparkovane v piesku. pomaly sa muselo pohynat az kym ho piesok nezastavil. Moze to byt nieco s prevodovkou a tym padom aj s tym cukanim ktore spominam vyssie?

Dik za rady

G_POWER_M5
Auto: E90 330d
Kraj: Banskobystrický

Re: Cukanie pri zosliapnuti plynu

Štvrtok, 31. Januára 2013, 22:35

s tymto problemom som sa este nestretol tak len podotknem.
tvoja fraza " zoslapnem plyn a taha jak sialene" neboj po par tisickach km ti to bude velmi pomale :P

geroj
Autor témy
Auto: BMW 530D
Kraj: Košický

Re: Cukanie pri zosliapnuti plynu

Piatok, 1. Februára 2013, 12:33

keby islo tak stale tak mas pravdu ale nejde. :/

a este jeden priznak, Pri volnobehu niekedy zvykne triast s motorom, tak isto to robi len niekedy dost malokedy. otacky na otackomery sa nehybu ale ako keby mal motor nerovnomerny chod. kamos mi povedal ze to skor vyzera na vstrek ked ma motor nerovnomerny chod.

môže byť?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní