... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

mmracing.sk

Wasabi
Autor témy
Kraj: Trnavský

Kúpa BMW e46 320d

Streda, 30. Januára 2013, 19:37

Zdravím vás BMW nadšenci. Chcel by som vás poprosiť o radu. Chystám sa ísť kúpiť toto BMW, ( http://auto.bazos.sk/inzerat/21847418/B ... terier.php )
viete mi prosim vás poradiť čo ma má zaujímať na BMW najviac? ešte som ,,bawo´´ nikdy nemal tak skúsenosti veškeré žádne... Aké sú to motory,prevodovky,turbá, čo sa kazí na týchto modeloch atd
resp. ci konkretne toot auto niekto pozná nepozná?
Ďakujem za každú radu :)

Užívateľov profilový obrázok
lulu991
Auto: BMW 330xd
Kraj: Prešovský

Re: Kúpa BMW e46 320d

Štvrtok, 31. Januára 2013, 10:44

o e46 320d je tu toho napisane mraky, ze by si mohol cely den citat, staci pouzit tlacidlo "Hladat" :wink:

Wasabi
Autor témy

Štvrtok, 31. Januára 2013, 14:35

Ozaaaaj? Ked nemas normalnu odpoved naco odpisujes... Mudry. Nakolko som tu novy a Pouzil som kolonku hladat ale mi vyhodilo xy nahrad.dielov a kadeaky pocet ale konkretne veci nie, nemam cas hodinu hladat po fore co a preco tak preto som sem asi napisal nech mi niekto poradi kto ma skusenosti s tymto motorom 100kw , ak nemas nemusis mudro komentovat

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 31. Januára 2013, 14:38

kks si tu novy a uz si tu otvaras hubu na ludi.
Napisal ti k veci - ak sa ti nechce hladat nemusis. Ale zas necakaj od ostatnych, ze ti tu budu specialne pre teba vypisovat po X-ty krat to iste dokola.
Cize plati rada napisanam predtym: HLADAJ!!!

naviac ides kupovat stare auto, cize tych rad este budes casom urcite potrebovat viac. Schopnost hladat a patrat po informaciach sa ti velmi hodi ;)
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

andymc
Auto: BWM E46 320D 100kW

Štvrtok, 31. Januára 2013, 16:27

Wasabi napísal:
Pouzil som kolonku hladat ale mi vyhodilo xy nahrad.dielov a kadeaky pocet ale konkretne veci nie, nemam cas hodinu hladat po fore

pri vyhladavani si vyber sekciu v ktorej mas hladat a tak sa vyhnes nahradnym dielom a podobne. Ked nechces hladat tak si prechadzaj zaradom tieto temy bmw3-e46/ vsimaj si hlavne tie kde je napisane 100kW(o cerpadle, turbe, nepravidelnom chode, egr, dvojhmote najdes toho kopu). Z takych vseobecnyh problemov E46 by som vypichol central, uchytenie zadnej napravy, caste buchanie zo zadnej casti (diferak alebo silenbloky), prevodovka (nepresne riadenia asi najcastejsie problem zaradit 3 alebo 5 pripadne mlandrava paka), stahovacky okna sa radi kurvia a ine...
K tomu konretnemu autu co si dal mam taky pocit ze uz som ho tu videl (ta cierna lista pod svetlom + dvere s odskokom farby su mi povedome). Skus pozriet inzeraty alebo pribehy nasich aut. Moze sa stat ze auto ma kopu chyb uz poriesenych a stacit ti bude uz len bezny servis tak isto sa moze stat ze auto bude studna na peniaze :(
Hlavne sa spravaj kludne a slusne lebo nikto tu nie je plateny od toho aby ti radil. Ja som sa tu vela veci dozvedel, naucil a usetril mi to kopu penazi.
Este jedna vec toto nie je fabia :) tak si radsej najdi teraz aj dva dni casu na studovanie akoby si si neskor mal buchat hlavu o stenu ked sa nieco dosere.
Good luck pri vybere.

Avenger
Auto: E46 320i 110kw
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 31. Januára 2013, 16:39

Waaasabi ostreeee to ako ked sekaaaa kosa :thumbup: sa uvedom toto forum je o tom ze niekto kto ma skusenosti, cas a ochotu ti pomoze ale takto rady necakaj
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

lulu991
Auto: BMW 330xd

Štvrtok, 31. Januára 2013, 17:13

Wasabi napísal:
Ozaaaaj? Ked nemas normalnu odpoved naco odpisujes... Mudry. Nakolko som tu novy a Pouzil som kolonku hladat ale mi vyhodilo xy nahrad.dielov a kadeaky pocet ale konkretne veci nie, nemam cas hodinu hladat po fore co a preco tak preto som sem asi napisal nech mi niekto poradi kto ma skusenosti s tymto motorom 100kw , ak nemas nemusis mudro komentovat

myslim ze moja odpoved bola pre teba to najmudrejsie co mohol moj mozog splodit, ale ten tvoj to zjavne nepochopil (predsa len na vybranie sekcii v ktorych chces hladany vyraz vyhladavat je vec, na ktoru clovek potrebuje tu vec...ako sa tomu hovori...rozum :wink: )

Wasabi
Autor témy

Štvrtok, 31. Januára 2013, 20:27

andy vdaka :thumbup:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných