Wasabi napísal: Pouzil som kolonku hladat ale mi vyhodilo xy nahrad.dielov a kadeaky pocet ale konkretne veci nie, nemam cas hodinu hladat po fore
pri vyhladavani si vyber sekciu v ktorej mas hladat a tak sa vyhnes nahradnym dielom a podobne. Ked nechces hladat tak si prechadzaj zaradom tieto temy
bmw3-e46/ vsimaj si hlavne tie kde je napisane 100kW(o cerpadle, turbe, nepravidelnom chode, egr, dvojhmote najdes toho kopu). Z takych vseobecnyh problemov E46 by som vypichol central, uchytenie zadnej napravy, caste buchanie zo zadnej casti (diferak alebo silenbloky), prevodovka (nepresne riadenia asi najcastejsie problem zaradit 3 alebo 5 pripadne mlandrava paka), stahovacky okna sa radi kurvia a ine...
K tomu konretnemu autu co si dal mam taky pocit ze uz som ho tu videl (ta cierna lista pod svetlom + dvere s odskokom farby su mi povedome). Skus pozriet inzeraty alebo pribehy nasich aut. Moze sa stat ze auto ma kopu chyb uz poriesenych a stacit ti bude uz len bezny servis tak isto sa moze stat ze auto bude studna na peniaze
Hlavne sa spravaj kludne a slusne lebo nikto tu nie je plateny od toho aby ti radil. Ja som sa tu vela veci dozvedel, naucil a usetril mi to kopu penazi.
Este jedna vec toto nie je fabia :) tak si radsej najdi teraz aj dva dni casu na studovanie akoby si si neskor mal buchat hlavu o stenu ked sa nieco dosere.
Good luck pri vybere.