aeqitas napísal:Ok, a nedaju sa dat aspon tie iste ale silnejsie? Prepacte, že pisem ako idiot, ale nevyznam sa až tak dobre. Tie čo mám teraz, tak to mi každý bliká v lete, aby som si zapol svetlá, vôbec ich nie je vidieť. Peter
no blikaju ti pretoze to nie je denne svietenie

neviem ake mas momentalne ziarovky, ked pises ze mas biele tak predpokladam, ze v nich mas LEDky. Tie su v roznych vyhotoveniach 5W/6W/10W... ale podla mna medzi nimi (okrem ceny) nie je takmer ziadny viditelny rozdiel. Hlavny problem zrejme je, ze tvoje angel eyes su zlozene len zo svetlovodivych trubic, ktore nedokazu preniest ani od hocijakej silnejsej ledky dostatok svetla, ktore by stacilo na denne svietenie. Svetla ktore uz boli konstruovane s angel eyes na denne svietenie, maju odlisny princip...Pri dnesnej cene vybojky do xenonov a trvanlivosti by som ani nerozmyslal nad tym a svietil rovno xenonom (par LEDiek do AE stoja cca tolko co jedna vybojka na xenon a ten xenon vydrzi podla mna mnohokrat dlhsie). S tvojim modelom nemam ziadne skusenosti, ani ho velmi nepoznam, tak som vychadzal so skusenosti s tym mojim (E91), tak dufam ze sa v nicom nemylim
Co sa tyka displeja radia, tak ak mas na mysli nespravne zobrazovanie/vypadnute pixely na displeji tak tusim by ti vedel pomoct clen airbone.