Jaj ma to zmiatlo že máš uvedený Banskobystrický kraj a auto málo na fotkách LC značky

tak nevadí ale aj tak nech slúži a veľa šťastných kilometrov

Takže chlapci tu mame moj nový prirastok do rodiny kupil som ho v Máji kedy som svoj sedan predal .Niesom velky spisovatel ale na začiatok poviem že auto je kupene od známeho človeka takže viem v akom bolo stave ked som ho kupil,Je to moje kombi ,prve 4x4 a je to celku velka zmena auto sa mi ovlada akosi lepšie hlavne za mokra ma lepši pocit z auta-Takže je to
BMW 46 330XD
rv 2004
automat.
výbava: je celku taky základ chýba mi len koža a m packet sedačky a strešne okno.inak auto pohodičke som sním spokojný.Motor táha krásne automat radi krásne bez cuknutia auto som si dal skontrolovať hned aj mojmu dobremu kamaratovi Flashovy kto ho pozná vie aky je to dobry človek.Zmeny na aute velke neplanujem pretože ja pri jednom aute dlho neviem ostať furt skúšam niečo iné.Ale starostlivoť o auto bude a bola maximálna :-) predsa je to bmw treba sa starať je to hned lepší pocit ked sa vymenia veci mechanicke ktore treba alebo estetické .Musim povedať že som z autom fakt velmi spokojný ma za sebou už 4 tisic km autičko mám hlavne ako vikendovku kedy chodim na výlety s priatelkou a ešte z klubakom Just do itom ktory sa stal tiež novým členom bmwklubu . to je asi tak všetko idem vám sem zavesiť fotky ..Auto sa inak nachadza v Bratislave kedže tu pracujem rád by som už zašiel aj na nejaký zraz aby som sa mohol podeliť a priučiť o rady ohladom bmw .