... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

gooddriver
Autor témy
Auto: bmw525d
Kraj: Žilinský

svieti mi kontrolka airbagu a pasu

Štvrtok, 17. Januára 2013, 07:45

neviem si dat rady,, svieti mi kontrolka airbagu,,a pasu,a pocitac vypisuje chybu airbagu v pravom stlpiku,, co stym moze byt??

rooc
Auto: BMW E61
Kraj: Zahraničie

Re: svieti mi kontrolka airbagu a pasu

Štvrtok, 17. Januára 2013, 13:04

Zajed na poradnou diag ja to resil tez a mel jsem to rozkodovane

M3-mt

Nedeľa, 20. Januára 2013, 12:18

Nazder,trochu sa sem vtriem,dnes mi pri nastartovani auta zasvietila kontrolka airbagu a pasu a na displayi my vypisalo nieco taketo:function of airbags belt tensioners and belt force limiters faulty.Ensure your seat belt is fastened despite the fault.Asi bude treba ist na diagnostiku,prekladam si to ako nejaky problem s napinacom pasu neviem,ak sa mylim opravte ma prosim,alebo ak ma niekto daku radu?

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Streda, 23. Januára 2013, 18:06

je to pravda,občas sa to vyskitne ak niekto pri vysavani,alebo nejakom pohybe sedačky pohybe konektorom, E46 na to trpí.....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Jejtyno
Auto: BMW e61 530d
Kraj: Prešovský
Bydlisko: Široké ... BMW coding diagnostika 0917 517 042 ...najprv sms, čísla mimo zoznam nedvíham :)

Pondelok, 28. Januára 2013, 18:19

Restraint system faulty... Niekedy to moze byt ako vravi TTSIMIK, konektorom ale niekedy to moze byt aj poklesom napatia pri pociatocnej kontrole... Pri kazdom merani je povolena nejaka dana odxylka. Meria sa odpor jednotlivo pre kazde pripojenie. Mozu to byt v INPA hlasky typu widerstand ZK1 zu gross, alebo ZK2... Hlaska na Idrive je cisto informacna, to nemusi mat nic spolocne s pyronapinacom ale kludne to moze byt aj zaclona v stlpiku alebo airbag volantu, atd atd... Mne sa to povacsine stava vtedy ked z nejakej priciny (cely den zapnute radio) mi na BC vybehne oranzovy indikator slabej baterie.. to potom po vypnuti kluca do 0 a naspat do 1tky zvykne vybehnut takato hlašočka ze nieco s pasmi atd atd.. Nastartujem auto, pobeham nejaku trasu, dobije sa to. Resetnem xyby cez kablik a pri dalsom zapnuti to uz nenabehne... Zahadne \:D/
Obrázok

BMW. Sheer Driving Pleasure.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných