... všetko o BMW ...
harrvy napísal:to si tam bol dnes ? mozno sme sa videli :) ale uprimne povedane uz nikdy viac.. vacsina dielov VWgroup, vsak co sa najviac kradne, a podla mna uz predavaju draho a moc dohadovat na cene sa im veru nechce...
mys_iak napísal:ja som prave dosiel s PL a prd tam mali... chceli sme 17tky na mondeo... ani jedny disky otravoval som pri kazdom stanku a nic... tak isto som obstal ohladom koncoveho svetla, OBC, brzd, vyfuku ( chcel som 328ckovy vyfuk bol drahy 370zl a pouzivany dobyty... ) foliatec farby na strmene a sisky KN... cize sa tam neoplati ist na nic... ked tak mozno nejaka plecharina ale skor na auta od 2003 rv. Q7micku by som poskladal celuaj nove peugeoty... ale na e36nic ako Mpaket.. alebo ine serepeticky...
jedine co sme kupili boli letne pneumatiky... cize neviem ci by som sa tam este niekedy trepal s KEcelkom dlha streka ale cestou spat sme sa stavili v oswiencime cize az take zbytocne to nebolo
cnn88 napísal:neboli ste na bielej dodavke ? akurat tu som tam videl s znackami KE
mys_iak napísal:modre mondeo combi...
cnn88 napísal:jo tak som nevidel ale uznas co tam bolo ludi ako stare casi ked sa chodilo do polska
66johny99 napísal:Chcem sa opýtať, funguje to ešte v tych gliwiciach? nebol tam niekto nedavno?
MuadDeeb napísal:No Gliwice su Gliwice, o tom by sa dalo rozpravat. Inak ja mam dobre skusenosti s objednavanim z Allegro, idem cez stranku tovarzpolska.sk. Objednal som uz viacero veci, teraz cakam na ventilator klimy a visco, ceny super, dodavka bez problemov.