... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 14. Marca 2008, 20:47

medzi trencinom a Povazskou bystricou su tiez kamery, ale niesu zapojene a pokial mam info, tak uz to je par rokov.. tak isto ako tie nudzove telefony :lol: kedze chyba CASH!!!

kenedy_e46

Nedeľa, 16. Marca 2008, 01:53

ZIBRO120 napísal:
Ja som isiel cez 108 kilometer pri Novom Meste nad Vahom 240km/h a neprislo mi nic.takze je to asi nefunkcne,alebo to sluzi na nieco ine \:D/
ja som ich uz par krat videl fotit a blesk maju poriadny len neviem ci nieco pride lebo nefotil mna ja som siel na nakladiaku

sutrak

Streda, 19. Marca 2008, 19:09

mna ten pri novom meste aj odfotil,bolo to asi pred 8 mesiacmiZablesk jak svina,siel som asi stopade.Zatial nic nedoslo a silne pochybujem ze aj dojde.
Alfa Romeo 166 2,4 jtd

eko.fresh
Auto: bmw
Kraj: Zahraničie

KAMERA

Streda, 19. Marca 2008, 20:55

Taketo iste kamery su aj na vjazde do Tunela Sitina a pri vyjazde zo Sitiny. Kamery su funknce a vedia vyratat tvoju priemernu rychlost v tunely. No nakolko mam znameho v Narodnej dialnicnej viem ze vsetky tieto pristroje... Ci uz od Malaciek do BA alebo Sitina patria NDS. Podla mojich informacii, Dopravna Policia nema o tieto udaje ziadny zaujem, niesu to ich zariadenia.

Neviem ci je tam legislativny problem ale udaje o tom ze si cez Sitinu presiel priemernou ryclostou 200km ostavaju len NDS.

Oni niesu spravny organ, to je ako kebyze ja si kupim kameru co meria rychlost. Dam si ju na svoju ulicu a kazdy kto tam prejde nad povolenu rychlost poslem policii. Takto to ale nastastie nefunguje :smile:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 229 neregistrovaných