Čaute
Rok sa z rokom stretol a ja som vymenil autíčko a konečne som sa po rokoch dopracoval k tomu, o čom čítam, po čom túžim už dlhé roky a čo služobne šoférujem.
Aj M5 bude, len treba trochu zlepšiť finnancial situation. Ale trochu k histórii a čo som zač..
Som petrol head už dlhé roky a asi preto mám nejaké triciate autíčko a stále si hovorím, že toto je to posledné...dôvod na výmenu sa stále nájde..Pojazdil som kde čo, ale k mojím láskam, s ktorými som sa rozlúčil boli Sierra Cosi - ešte pred ....koooooopu rokmi, potom nejaké audinky A3, A4 a na nejaký čas aj RS4 B5 kombi, Veverica 16V, pasatiky - najsilnejšie turbá a dokonca aj rodinný C- max...ale boli aj lietadielka ako dieslové ibizy zo 150 pod kapotou a Cuprička s krídlami..
Jeden čas som jazdil aj 325 Tds ako rodinný kombík abolo to viac ako fajn...ale stále som pokukoval po benziňáčikoch...hlavne keď som začal jazdiť najsilnejšie 5 a 7 čkové báva....bože to bol raj na zemi a za volantom....takmer všetky benzínové motorizácie a výbavy...mňam...
Keď som žil roky v zahraničí, živil som sa hlavne úpravami kde čoho, popri tom aj áut...interiérov a podobné srandy...už odvtedy sledujem BMW klub a prístup a lásku k Bávam....a čakal som na dobrú ponuku na nete a bomba auto na kúpu.....
Stále ale pozerám okrem svojich osobných záujmov aj na svije možnosti a tak popri názoroch, že RAZ budem mať M5 (už som ho šoféroval a mal som ho na predaj
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
) je tu ešte dilema servisu po kúpe....
A tak prišlo toto...
Farba..hm

, ale tá sa dá poriešiť doplnkami a dobrými kolami...
Konečne som aj na Vašom fóre aj aktívne, nie len pasívne ako divák a dúfam, že si budeme rozumieť aspoň tak, ako som si rozumel na iných fórach....
A čo s autom?? Absolutne všetky autíčka som si upravoval....a to bude aj táto story...prerod už začal...39 si nnezaslúži 15 plecháče...že??
Leto?? 37 dably....volant, radičku a všetko okolo rieši práve teraz DTomik, budíky hotové, kolá tiež, príde ešte LIP, ALPINA podnárazník pod predný nárazník, predĺženie strechy a jemné zamračenie, plutva a dvojitá koncovka....
Tie chromové Ch....y sú z auta preč ako vidíte na foto a ešte sa to na jar prelakuje...
Ale budú tu priebežne fotky a postupyprerábky ako napr. s mojími budíkmi ....
So: moja bábika plus pár lások z minulosti...(stále sú to autíčka a milovníci áut bz ich nemali zatracovať...)