... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

obchodna sekcia

lukaspcolka
Auto: BMW 525d touring
Kraj: Prešovský

Re: Nefunkčné otváranie kufrového okna e61

Štvrtok, 10. Januára 2013, 13:21

[/quote]
Vyber vzadu v strope krytky reprakov a repraky a pretiahni kabel donutra a pospajaj.Potom pôjde okno otvoriť.[/quote]

a myslis ze tie kable pojde potiahnut ked kazdy tu pise ze su tam velmi na tesno v uskej skare tak neviem ci to pojde... a nieje iny sposob ako by sa dalo otvorit ??

biggiejr
Auto: BMW,e61-525d

Štvrtok, 10. Januára 2013, 14:31

lukaspcolka napísal:

Vyber vzadu v strope krytky reprakov a repraky a pretiahni kabel donutra a pospajaj.Potom pôjde okno otvoriť.[/quote]

a myslis ze tie kable pojde potiahnut ked kazdy tu pise ze su tam velmi na tesno v uskej skare tak neviem ci to pojde... a nieje iny sposob ako by sa dalo otvorit ??[/quote]

mne to otvori niekedy ked je zaseknuty stierac a su velke tlaky na sklo, kedze mam zasraty ten diel, ktory sa otaca......no neskusal by som to touto metodou nech nahodou nezbieras crepy
:mrgreen:

pedro299
Auto: BMW E38 2001
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 13. Januára 2013, 09:10

lukaspcolka napísal:

a myslis ze tie kable pojde potiahnut ked kazdy tu pise ze su tam velmi na tesno v uskej skare tak neviem ci to pojde... a nieje iny sposob ako by sa dalo otvorit ??[/quote]
Tak možno ešte tehlou sa to dá otvoriť.Však to skus a keď nepojde tak potom hladaj ďalšie riešenie ne?
BMW 730D ex
BMW E61 530xd ex
BMW 728i 2001

rooc
Auto: BMW E61
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 13. Januára 2013, 16:36

kluci potřebuju radu.., já jsem dělal komplet káble v zadních dveřích problém je.., že se mi sem tam otevře zadní okno a už mi to vadí.., 2x mi to vymlátilo baterku.., bo to vzadu svítilo a co víc...jednou jsem ráno přišel k autu a zadní okno otevřené...toto bych někomu omlátil o hlavu...co se tam kde dá odpojit aby e to vůbec nedalo otevřít někdo to tu psal.., tak chci poradit co odpojit

lukaspcolka
Auto: BMW 525d touring

Nedeľa, 13. Januára 2013, 22:13

tak nikto nevie nic viac o tom mojom probleme ?? budem vdacny za kazdu radu ,

biggiejr
Auto: BMW,e61-525d

Pondelok, 14. Januára 2013, 17:08

rooc napísal:
kluci potřebuju radu.., já jsem dělal komplet káble v zadních dveřích problém je.., že se mi sem tam otevře zadní okno a už mi to vadí.., 2x mi to vymlátilo baterku.., bo to vzadu svítilo a co víc...jednou jsem ráno přišel k autu a zadní okno otevřené...toto bych někomu omlátil o hlavu...co se tam kde dá odpojit aby e to vůbec nedalo otevřít někdo to tu psal.., tak chci poradit co odpojit

daj dole ten spinac plastovy a pozri sa ci nie su odizolovane kable a neskratuje ti to......u mna to bol tento problem, kedze som nemal izolacku tak som to len strcil pod tesnenie a vsetko je OK

rooc
Auto: BMW E61
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 17. Januára 2013, 13:08

Jak pise kolega ja to resil vcera musel jsem to okno otevrit prez diagnostiku. A taky jsem ty kable mel skriple, me to do rana uplne odrovnavaloni baterku bo to auto neusnulo..., dnes pohodicka. Kazdopadne pokud ti to nejde otevrit musis na diagnostiku a otevrit to pres ni

castrol36
Auto: bmw 530xdt
Kraj: Košický

Nedeľa, 15. Februára 2015, 23:52

PetoK napísal:
Presne tak, Laci... robím to tak isto... :thumbup:

Nazdar pocuj nevies akej farby je kabel na otvaranie kufroveho okna lebo mam to tam posekane ale nemozem sa dostať pod ten spojler ku jednotkam kym ho neotvorim diky

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných