Ak pod heslom myslis pin pri parovani cez bluetooth, tak to zalezi od pristroja, ja tam mam pin 6789.
Inac s odstupom casu musim povedat ze velmi dobra investicia, funguje to na skoro kazde auto, okrem live data to precita chyby z pamete, vie ich aj vymazat, takze za tych par eur to fakt stoji.
pin su 4 po sebe nasledujuce cisla tzn 1234, 2345, 3456, 4567... skusaj
sranda ze od tej univerzalky s ELM327 cipom cakate profi diagnostiku zavad sak to je len obycajna hracka kde sa vyuzivaju veci z certifikovanej OBD2 zasuvky tak ist ako na merani EK
dragunov87 mám rovnaký problém. Ešte sa ti to nepodarolo vyriešiť? Na mojom aute to píše tiež, že s ECU sa nespojí. s prístrojom sa spojí normálne. A skúšal som asi 10 iných áut a s nimi to komunikuje normálne. Ale tak to boli autá talianske,francúzske a jeden vw touran.
Chalosi objednal som si ELM 237 bluetooth koncovku na OBD2 zasuvku, svieti, ale telefon ju nevie najst a sparovat, aby som to mohol pouzivat. Niekde som cital, ze ajfon pouziva iny BT protokol? Iny mobil nemam ako vyskusat, nejake skusenosti pridu vhod. Popripade nejaky 3rd party bluetooth klient pre iOS? Vdaka.