... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
johnyfly1 napísal:ako to nanasate? ten sheron? pisali nechat minutu az dve a potom vylestit....lestim a stale mi je tam vidno take stekance potom
pepino napísal:Daj pozor aby si to stale lestil cistym kusom handry inak to len rozmazes.
BlackMW napísal:pouzivam asi 5 rokov od turtle wax - clearview, flaska vydrzi cca 2 roky,
cerstvo po aplikovani pri dazdi to funguje od 40-50 km/h, casom sa ucinok straca a funguje asi o 15 km/h neskor po kazdom mesiaci.
pri mrholeni a na mokrej ceste ked auta dvihaju vodu je to na prt..
ale davam to na kazde auto minimalne raz za rok, odstrani to ten vodny film cez ktory nevidno po zotreti stieracom..
ked to normalne vylestis tak ziadne mastne flaky tam neostanu, to len ked nechas iba odparit a iba to rozmazes po okne..
coWon napísal:a to ti nezide dolu ked bezne umyvas auto? vies, okno sa musi silnejsie cistit kvoli muskam a srajdam... ja to pokazde navoskujem (:
teoreticky mam auto uz tak nasiakle s tekutym voskom, ze ked ho umyvam tak to roby matne mapy
NOROV napísal:Ja som pouzil Sheron Rally - letna kvapalina do ostrekovačov s efektom "tekutých stieračov" vyššia mycia chopnost, mrazuodolne do -5°C, zapracovaný RainOff ... a mimo mesta uz stierace nepouzivam max spokojnost.
Na zimu pouzijem SHERON Rally Zimna smes do ostrekovacov -30°C.Nemrznuca zmes do ostrekovačov s efektom tekutých steracov